Samsun'a gelen yakınları, dün akşam Erişi'nin eve gelmediğini ve komşulara misafirliğe gittiğini düşündüklerini söylediler. Erişi'nin ölümü şüpheli bulunarak soruşturma başlatıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Sevgi Kafe sahilindeki liman sahasında bulunan denizde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, deniz kenarındaki yürüyüş yolunda sabah sporu yapan vatandaşlar saat 08.30 sıralarında denizde yüzüstü yatar halde kadın cesedini fark edip olayı zabıta görevlisine söylediler. Zabıta ise olay yerine gittiğinden denizin içinde kadının cesedi ile karşılaştı. Olay polise haber verildi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

2 çocuk annesi kadın sahil kenarında ölü bulundu! Cebinden otobüs bileti çıktı

CEBİNDEN OTOBÜS BİLETİ ÇIKTI

Denizden çıkartılan kadının üzerinde kimliği ve Amasya'dan dün Samsun'a geldiği dair otobüs bileti çıktı. Cesedin Amasya'nın Hacılar Mahallesi'nde ikamet eden 2 çocuk annesi Ayten Erişi'ye ait olduğunu tespit etti. Yaşlı kadının cesedi polisinin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 çocuk annesi kadın sahil kenarında ölü bulundu! Cebinden otobüs bileti çıktı

ÖLÜMÜ SÜPHELİ

Yaşlı kadının Amasya'da bulunan yakınlara haber verildi. Samsun'a gelen Ayten Erişi'nin yakınları, dün akşam eve gelmediğini ve komşulara misafirliğe gittiğini düşündüklerini ve gece saat 04.00'a kadar kendisini aramaya çıktıklarını söylediler. Ayten Erişi'nin ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.