Konteyner ev, pratik bir şekilde geri dönüşüm malzemelerinden ya da hazır konteynerlerden üretiliyor. Oldukça uygun bir fiyata satılması ve kısa süre içerisinde üretiminin gerçekleştirilmesi sebebiyle her geçen gün daha fazla kişi konteyner evleri tercih ediyor. Giderek yükselen geleneksel ev fiyatlarının aksine uygun bir maliyete sahip olması sebebiyle tercih edilen konteyner evlerin fiyatlarının yanı sıra pek çok avantajı da bulunuyor.

Ev yaptırmak istiyor ancak artan ev fiyatları ve malzeme tedarik süreci sebebiyle ev yaptıramıyorsanız konteyner evler en avantajlı seçenek haline geliyor. Konteyner ev tercih eden kişiler kısa süre içerisinde evine kavuşuyor ve artan ev fiyatlarının aksine oldukça uygun bir fiyata ev sahibi olabiliyorlar.

Konteyner Ev Nasıl Yaptırılıyor?

Konteyner ev yaptırmak ilk aşamada pek çok kişinin tereddüt etmesine neden oluyor. Ancak konteyner ev hakkında araştırma gerçekleştiren pek çok kişi araştırma sonucundan tercihini konteyner evlerden yana kullanıyor.

Konteyner ev, temelde fabrikalarda üretiliyor ve kısa süre içerisinde montaj işleminin gerçekleştirilmesiyle birlikte araziye yerleştiriliyor. Talep oluşturulmasının ardından kısa süre içerisinde konteyner ev üretimine başlanıyor. Konteyner evlerin pek çok modelinin bulunması sebebiyle bu aşamada müşterinin talebi ve arazinin uygunluğu doğrultusunda bir konteyner ev modeli oluşturuluyor. Talep oluşturduğunuz firma projenizin hazırlanması öncesinde arazi kontrolüne geliyor ve arazi kontrolünün gerçekleştirilmesinin ardından konteyner ev yapım süreci başlıyor. Yaklaşık iki haftalık bir süre içerisinde konteyner ev üretimi gerçekleştiriliyor ve araziye yerleşimi sağlanıyor.

Bu şekilde kısa süre içerisinde konteyner evin arazi üzerine kurulumu gerçekleştiriliyor ve konteyner ev kullanılabilir hale getiriliyor. Pek çok kişi kolay kullanılabilir olması ve kısa süre içerisinde teslim edilmesi sebebiyle konteyner evleri tercih ediyor. Peki, konteyner ev modelleri nelerdir?

Konteyner Ev Modelleri Nasıl Oluyor?

Konteyner ev modellerini üç farklı şekilde ele almak mümkündür. Bu modeller temelde üç farklı şekilde ifade edilse de talep oluşturulması durumunda müşterinin isteğine bağlı olarak model üzerinde oynamalar gerçekleştiriliyor. Kimi zaman bir model en baştan üretiliyor kimi zaman ise farklı dokunuşlar ile yeni modeller oluşturuluyor. Ancak temelde konteyner ev, verandalı konteyner ev ve birleşimli konteyner ev olmak üzere üç temel konteyner ev modeli bulunuyor.

Bu modellerden birinin seçilmesinin ardından firma model üzerinde değişiklikler meydana getirilebiliyor. Böylece yeni bir modelin üretimi gerçekleştiriliyor. Konteyner ev satışı gerçekleştiren firma ile iletişime geçilmesi durumunda firma gereken yönlendirmeleri sağlıyor.

Konteyner Ev Fiyatları Uygun Bulunuyor

Konteyner ev fiyatları konteyner evlerin tercih edilmesinde çoğu zaman en büyük etken oluyor. Her evin inşasında olduğu gibi konteyner evlerin üretiminde de çeşitli malzemeler kullanılıyor. Bu temel malzemelerin fiyatında meydana gelen artışlar konteyner ev fiyatlarının artmasını sağlıyor. Bu nedenle konteyner ev fiyatları hakkında en doğru ve güncel bilgi firma iletişim adresleri üzerinden gerçekleştiriliyor

Karmod ev fiyatları için genel bir değerlendirme yapılacak olursa üç tür konteyner ev fiyatı verilebilir. 30, 40 ve 50 bin Türk lirası bazında değerlendirmek mümkündür. Ancak kullanılan malzeme, üretim seçenekleri ve yerleştirme hizmeti gibi ek faaliyetler konteyner ev fiyatının değişmesine neden olabiliyor. Bu gibi durumlarda sürpriz sonuçlarla karşılaşılmaması adına firma ile iletişime geçilerek net bir fiyat bilgisi alınması öneriliyor.

Konteyner Evlere Olan Memnuniyet Artıyor

Konteyner ev tercih eden pek çok kişi konteyner evden yana memnuniyetini dile getiriyor. Her ne kadar geleneksel evlere alışılmış olsa da konteyner evler de geleneksel evler kadar kullanışlı oluyor. Dayanıklı bir yapıya sahip olması, kısa süre içerisinde üretilerek kullanıma hazır hale getirilmesi ve taşınabilir olması sebebiyle konteyner evlere duyulan memnuniyet her geçen gün artıyor.

Konteyner ev tercih eden pek çok kişi memnuniyetini evin kullanışlı olması, kısa süre içerisinde kullanıma hazır hale getirilmesi ve uygun fiyatlı olmasından yana kullanıyor.

Dezavantajı sayılamayacak kadar az olan konteyner evler kısa süre içerisinde ev sahibi olmak isteyen kişiler için en doğru tercih oluyor. Arazinizin bulunduğu alanda elektrik ve su sıkıntısı yoksa konteyner ev tercih ederek kısa süre içerisinde evinizi kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Konteyner evler fiyat performansı, dayanıklılığı ve kalitesi sebebiyle geleneksel evleri geri planda bırakıyor ve ev sahibi olmak isteyenlerin gözdesi haline geliyor.