Ekranların güzel ve sevilen yüzü Esra Sönmezer, milyon TV ekranlarında sunduğu "Esra Sönmezer İle Pembe Pijama" isimli programıyla sevenleriyle buluşuyor.

Birçok ünlüyü programında ağırlayan Esra Sönmezer, yıldızı yeni parlamaya yüz tutan Pau'ya ver yansın etti. Programa saatler kala programa gelmeyeceğini bildirip telefonları açmayan, şarkıcıya kendi üslubuyla canlı yayında konuşan Esra Sönmezer "Her yerde sayın Demet Akalın'ı diline dolayıp reklam yapan PAU, Demet Akalın gerçek bir profesyonel ve olduğu yeri hak eden bir isim, senin profesyonelliğini de gördük, senle düet yapmadığı için sallıyorsun ama star isimler zekidir, Demet Akalın bir şey görmüş ki birlikte iş yapmamış, zekasına ve ön görüşüne bir kere daha saygı duydum" dedi.

Programında kendisini yarı yolda bırakan Pau'ya ağır eleştiriyle yürüyen Esra Sönmezer, profesyonelliğine her daim saygı duyduğum dostum Hakan Peker imdadıma yetişti ve beni programda yalnız bırakmadı, işine saygısı olan zirvede kalıyor, saygısı olmayanda yol alamadan kalıyor vurgusunu da yaptı.