5 yıldır Burak Özçivit ile evli olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, Bodrum'da eşi ve oğlu ile tatil yaparken koronavirüse yakalanmıştı. Kendini evde izole eden Evcen, oğlu Karan için sevenlerinden dua istedi. Kısa sürede kendini toparlayan Fahriye Evcen'in ev içinde kayınvalidesi ve eşi Burak Özçivit ile tartıştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
Oğlu Karan'dan sonra ikinci kez hamile olduğunu açıklayan Fahriye Evcen, sevenlerini heyecanlandırdı. Son zamanlarda evliliğine nazar değern Evcen'in zor süreçlerden geçtiği iddia edildi. Önce Koronavirüse yakalanan Evcen'in önce kayınvalidesi daha sonra eşi ile tartıştığı için evi terk ettiği iddia edildi. Yakın komşularının şahit olduğu kavga hakkında bakın hangi detaylar ortaya çıktı.
 Önce bir restoranda oğlu Karan için müşterilerle kavga eden ardından hastalık kapan ünlü oyuncunun bu dönemde oldukça gergin olduğu öğrenildi. Evcen'in bu duruma kızan kayınvalidesinin kendisini uyardığı bunun üzerine ünlü oyuncunun sesini yükselttiği iddia edildi.
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in komşusu olduğu iddia edilen bazı isimlerin sosyal medya hesaplarında kavgaya dair ayrıntılar paylaşıldı. Sosyal medyada yazılanlara göre Fahriye Evcen'in son zamanlardaki tavırlarına sinirlenen eşi Burak Özçivit, "Fahriye artık yeter!" diye bağırdı. Eşinin bu bağırışına kızan Fahriye Evcen'in tartışma sonrasında evi terk ettiği iddia edildi.. Yaşanan duruma dair Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den henüz bir açıklama gelmedi.