Spor, mücadele, ilham ve enerji dolu yepyeni mini belgesel dizisi İmkansızı Yaşayanlar GAİN’de başladı. “Impossible is Nothing” sloganıyla zihinlere kazınan adidas işbirliği ile hayata geçirilen projede, alanında başarılı sporcuların kariyerlerinde en dibi ve zirveyi gördükleri anlar, kendi anlatımlarıyla aktarılıyor. 

Serinin geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümünde, Fenerbahçeli milli voleybolcu Eda Erdem, geçirdiği ağır sakatlığı, kariyerinin sonuna geldiğini düşünürken, hikayesini tamamen değiştirmeyi nasıl başardığını anlatmıştı. İlerleyen bölümlerde ise Türk Milli Futbol Takımı oyuncusu Yusuf Yazıcı ve basketbolcu Çağla Nur Uzundurukan gibi isimler yer alacak.

Türkiye’nin yeni nesil içerik platformu GAİN’de haftada bir yayınlanacak “İmkansızı Yaşayanlar” sporun sınırları zorlayan, imkansıza odaklanan ekosistemine bir pencere açacak. Sporcuların merak uyandıran hikayeleri her tarzdan izleyiciye imkansızı başarmak için ilham olacak.  

GAİN’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler GAİN Premium’da. Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.