KOÇ 

 Dikkatli olmazsanız, kötü kararlar verme ve hatta hayatınızdaki otorite figürleriyle başınız derde girme tehlikesiyle karşı karşıyasınız! Sizi net bir zihne sahip olmaktan alıkoyacak hiçbir şeyde aşırıya kaçmamak en iyisidir.


BOĞA 

Eski bir korkunuz yakında tekrar karşınıza çıkabilir. Geçmiş deneyimleriniz nedeniyle bir kişiden veya şeyden doğal olarak kaçınabilirsiniz, ancak yine de beklemediğiniz bir anı bulabilirler. Öte yandan, bu şeyi fethetmeye çalışıyor olabilirsiniz.

İKİZLER 

Eski bir korkunuz yakında tekrar karşınıza çıkabilir. Geçmiş deneyimleriniz nedeniyle bir kişiden veya şeyden doğal olarak kaçınabilirsiniz, ancak yine de beklemediğiniz bir anı bulabilirler. Öte yandan, bu şeyi fethetmeye çalışıyor olabilirsiniz.


YENGEÇ 

Korkular, özellikle kontrolle ilgili olanlar sonunda yatıştırılabilir. Geçmişte sorumluluk almak istememiş olabilirsiniz çünkü çok fazla baskı hissediyorsunuz ya da hazırlıklı değilsiniz. Bunun aksine, şimdi derin bir işe atılabilirsiniz ve kendinizi hazır hissedip hissetmediğinizi öğrenmek için zamanınız olmayabilir.


ASLAN

Kendinize öncelik vermek artık daha mümkün olabilir. Kendinizi harika hissetmiyor olsanız bile, bu fırsatı geriye bakıp son zamanlarda ne kadar yaptığınızı görmek için kullanabilirsiniz. Evren sizi yavaşlamaya ve kendinizi yormaktan kaçınmaya zorluyor olabilir.

BAŞAK

İsteseniz de istemeseniz de mahremiyetin üzerine düşünmeniz gerekebilir. Bu, bir meslektaşınızın alanınızı işgal etmesi veya kendi aşırı paylaşımınız nedeniyle olabilir. En azından herkesin bilmesini istemeyeceğiniz kadar - kişisel olan şeyler konusunda biraz daha hassas davranabilirsiniz. 


TERAZİ 

Aile ile ilgili zorluklar bugün gün ışığına çıkabilir. Ailenizden birisinin sosyal medya paylaşımlarından rahatsız olabilirsiniz veya ailenizle olan bir anlaşmazlık fazla yayılabilir. Onaylamadığınız davranışlar karşısında huzursuz hissedebilirsiniz ancak müdahale ederek ateşi körüklememeye çalışın, çünkü dâhil olmak sadece çatışmayı uzatabilir. 


AKREP 

Söyleyecekleriniz için tepkiler şu anda sizi yorabilir. Sosyal medyada paylaştığınız bir gönderi veya kalabalık bir yerde söylediğiniz bir şey, bir dinleyici veya arkadaşınızın eleştirisiyle karşılanabilir. 

YAY 

Şu anda yeni bir beceri öğreniyor olabilirsiniz. Çocukken iyi olmadığınız veya öğrenmediğiniz bir şey hayatınıza yeniden girebilir ve şimdi onu başarmak için ikinci bir şansınız var! Bu aktivitede deneyim eksikliğiniz vazgeçmek isteyecek kadar sinir bozucu olabilir, ancak pes etmeyin. 


OĞLAK

 Hayatınızda çok farklı bir aşamadayken tanıdığınız bir kişi yeniden ortaya çıkabilir ve muhtemelen o da değişmiş olsa da, nasıl değiştiğinizi görünce şok olabilir veya bunu onaylamayabilir. Bu, özellikle birbirinizi bir süredir görmediyseniz olasıdır. Açık fikirli olmalarını ve onların da farklı olduklarını ve onların değişikliklerini kabul ettiğinizi hatırlamalarını isteyin.


KOVA 

Korku şu anda sizi çalıştığınız şeyden alıkoyuyor olabilir. Öne çıkma ve ilgi odağı olma veya yarattığınız bir şeyi sergileme fırsatı size sunulabilir, ancak yetersizlik hissi veya diğer endişeler, bunların herhangi birinin olmasını engellemekle tehdit edebilir.

BALIK 

Bir dış etki, bugün iç güvenlik duygunuzu test edebilir. Birileri sizin güçlendiğinizi veya kendinizden daha emin olduğunuzu fark etmiş olabilir ve kendi güvensizliklerinden dolayı sınırları aşabilir ve sizi bir şekilde büyümenizi kanıtlamaya zorlayabilir.