YTB Toplamda 10 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı!

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkan’ından beklenen duyuru geldi. YTB toplamda 10 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. YTB kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli bir şekilde personel alımı yapacağını dair yayınladığı ilanda, hangi kadrolar da alım yapacağını da açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

YTB Sözleşmeli Personel Alımı Kadro ve Dağılımları

  • 2 şoför destek personeli,
  • 4 temizlik personeli alımı,
  • 1 programcı,
  • 2 boya işçisi,
  • 1 tekniker.

Başvuru Şekli

Başvuru yapmak isteyen adayların bizzat Ankara ili Çankaya ilçesine bağlı konumda olan Yurtdışı Türkler ve akraba Topluluklar Başkanlığı’na başvuru yapmaları gerekiyor. Şahsen başvuruların yanı sıra posta yolu ile de adayların başvuruları kabul edilecek. Posta yolu ile başvuruda bulunacak olan adayların, belgeleri herhangi bir sebepten ötürü Başkanlığı geç iletilmesi durumunda; bu durumdan başkanlık sorumlu olmayacak.

İlan Başvuru Tarihi

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın personel alımı için resmi gazetede yayınlamış olduğu ilanda, başvuru yapacak olan adaylar için 20 Haziran 2022 tarihinde başvurular açıldı. 4 Temmuz 2022 tarihi arasında son bulacak olan başvuru alımları; hafta içi mesai saatleri içersinde yani saat 9:00 ila 18:00 arasında posta yoluyla ya da şahsen başvurularını gerçekleştirebilecekler.