Volkswagen Periyodik Bakım Tablosu

Günümüz otomotiv sektöründe sahip olunan aracın orijinalliğini daha uzun süre koruyabilmesi için tercih edilen en önemli unsurlardan biri, araç için gerçekleştirilecek olan düzenli bakımlardır. Volkswagen periyodik bakım tablosu olarak da adlandırılan bu önemli süreç aracın, alanında uzman teknisyenler aracılığı ile Volkswagen markasına uygun kendi orijinal parçalarının kullanılması sonucu gerçekleştirilen periyodik bakım süreçlerini içermektedir. Gerçekleştirilen Volkswagen periyodik bakım tablosu sayesinde aracını orijinalliğini ilk günkü gibi koruyarak performansına yıllar boyu sürdürecek ve yıllara meydan okuyacaktır.

Volkswagen Periyodik Bakım Neleri Kapsamaktadır?

Volkswagen periyodik bakım tablosu kapsamında sahip olunan araç için pek çok bakım gerçekleştirilebilmektedir. Bunlardan bazıları; cam silme sistemi, işlevlerinin kontrolü ve iyileştirilmesidir. Araç içi motor yağı ve filtrelerin değişimi, amortisörlerde ve fren sisteminde herhangi bir hasar olup olmadığının kontrolü bakımının sağlanmasıdır. Otomatik sürüş ışığının kumandasının fonksiyonlarını yerine getirip getirmediğinin kontrolü, aracın motor kısmında herhangi bir sıvı kaçağı mevcut mu bunun kontrolünün sağlanması.

Lastiklerin basıncının kontrol edilmesi, sis farlarının ve genel olarak farların ayarlarının sağlanması ve kontrolü, hava filtresinin kontrolünün sağlanması, ön camlarda hasar tespiti ve kontrolü egzozlarda herhangi bir sızıntı olup olmadığının kontrolü, koku filtresinden değişiminin sağlanması, hava filtresinden değişiminin sağlanması, gerekli durumlarda bujilerin değiştirilmesi, şanzıman yağının değiştirilmesi gibi pek çok bakım Volkswagen periyodik bakımı kapsamına dahil olmaktadır.

Formun Üstü

Formun Altı