Vodafone pay posta kodunun nasıl öğrenileceği merak edilen bir konudur. Bu konu üzerinde ufak bir araştırma yapıldığında pay kodu kolay bir şekilde öğrenilebiliyor. Vodafone pay posta kodunu öğrenmek için PTT internet sitesine giriş yapmanız gerekiyor .PTT internet sitesine kolay bir şekilde erişim sağlanabiliyor. Bunu yapmanız için öncelikle tarayıcınıza PTT yazmanız gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra direkt olarak PTT'nin internet adresine yönlendirebilirsiniz. Bu adres üzerinden vodafone pay  posta kodunu öğrenebilirsiniz. Posta kodunu öğrenebilmeniz için öncelikle il seçimi yapmanız gerekiyor. Daha sonra ana sayfanız güncellenir. Güncellendikten sonra ilçe olarak da hangi ilçeyi istiyorsanız o ilçeyi işaretlemeniz gerekiyor. İlçe seçim işleminden sonra mahalle, köy, semt gibi bilgilerin yer aldığı bölümü seçmeniz gerekiyor. Mahalle seçimini yaptıktan sonra bu seçimin yanında posta kodu da yer alır. Bu şekilde PTT üzerinden vodafone pay posta kodunu son derece basit bir şekilde öğrenebiliyorsunuz. Vodafone pay posta kodunu öğrenmek son derece basit olduğundan dolayı bu İşlemi hemen yapabilirsiniz. Vodafone pay posta kodunu sorunsuz bir şekilde öğrendikten sonra hesap açma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Vodafone pay uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirerek hesap açma işlemlerinize başlayabilirsiniz.

Vodafone pay nedir?

Vodafone pay bir bankanın müşterisi olmanıza gerek kalmadan finansal işlemlerinizin tek bir uygulama ile yönetilmesini sağlayan mobil cüzdan uygulaması oluyor. Vodafone pay uygulamasını 12 yaş üstünde olan tüm kullanıcılar kullanılabilir. Üstelik vodafone pay uygulamasını kullanmak için vodafon’lu olmanıza gerek yoktur. Herhangi bir operatöre sahip olan kişi vodafone pay uygulamasını kullanabilir. Uygulamayı indirdikten sonra kayıt işlemi için T.C kimlik numarası ad, soyadı, doğum tarihi gibi bilgiler gerekir. Özellikle TC kimlik numarası hesap oluşturma adına kesinlikle gerekli olan bir bilgidir. Bu bilgi olmadan vodafone pay hesabı açmanız mümkün değildir. Vodafone pay uygulamasını indirdikten sonra T.C kimlik numarası , ad, soyadı, doğum tarihi, cep numarası bilgilerinizi girerek şifre belirliyorsunuz. Şifrenizi de belirledikten sonra üyeliğiniz tamamlanmış olur. Üyeliğinizin sorunsuz bir şekilde sağlanması için gireceğiniz bilgilerin sorunsuz bir şekilde girilmesi gerekiyor. Üyeliğiniz tamamlandıktan sonra sanal vodafone pay kartınız hizmetinize sunulur. Vodafone pay hesabınızı oluşturduktan sonra online bir şekilde yapabileceğiniz tüm alışverişler için, mağazadan yapacağınız tüm alışverişler için, kolay paket yüklemek için ve vodafone mobil ödemelerinizi gerçekleştirmek için çeşitli hizmetler alırsınız.

Vodafone pay posta kodu ne işe yarar?

Vodafone pay posta kodunu kolay bir şekilde alabiliyorsunuz. Fakat bu posta kodunu almadan önce posta kodunun ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz. Vodafone pay uygulamasını kullanırken gireceğiniz bilgiler de vodafone pay posta kodu da istenir. Bu posta kodunu da PTT üzerinden sorgulatarak bulabilirsiniz. Vodafone pay posta kodu adresinizin daha net bir şekilde anlaşılması için oldukça önemlidir. Posta kodunu sorgulatmak oldukça basit olduğu için herhangi bir sorun çıkmadan posta kodunu sorgulatabilirsiniz. Vodafone pay uygulamasını, vodafone kolay fatura yükleme yöntemlerinde, online alışverişlerde veya yapacağınız çeşitli mağaza alışverişlerinde kullanabiliyorsunuz. 12 yaşından büyük herkesin kullanabileceği bu uygulama ile daha kolay bir şekilde ödeme yapabiliyorsunuz. Vodafone ‘un mobil ödeme kolaylığı sağlamak için çıkardığı bu uygulamayı kullanmak için vodafone hattına sahip olmanız gerekmiyor. Tüm operatörler bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebiliyor. Uygulamayı Android ve iOS işletim sistemine sahip tüm akıllı cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz. Uygulamayı indirdikten sonra kolay bir şekilde hesabınızı oluşturarak vodafone pay uygulamasının size sağladığı tüm kolaylıklardan faydalanabilirsiniz.