Uygun Fiyatlı Ev Arıyorsanız Prefabrik Evleri Tercih Edersiniz

Prefabrik evler, son dönemlerin en uygun fiyatlı ev yapı modelidir. Klasik betonarme yapılardan tamamen farklı olan prefabrik sektörü bütçenize ciddi oranda katkı sağlıyor. Klasik betonarme evlerde kullanılan malzemelerin fiyatlarında meydana gelen artışlar, yeni yapılacak olan konut satış fiyatlarına da etki etmesinden dolayı bütçelerin aşılması sağlıyor. Geçmiş dönemlere oranla klasik betonarme yapıların satışları oldukça düşmüştür. Sizler kendi bütçenize hitap eden, uygun fiyatlı bir yapı arıyorsanız satışa hazır konumda olan prefabrik evleri tercih edebilirsiniz. Prefabrik ev fiyatları, tercih etmiş olduğunuz ev modeline göre belirlenir. Örnek olarak gösterilecek olur ise; çift katlı dubleks, villa ve benzeri ev modelleri, standart ev modellerine göre daha yüksek fiyatlarda satışa sunuluyor. Standart 2+1 prefabrik evler, hem kullanışlı yapısı, hem de uygun fiyatlı olmasından dolayı prefabrik sektörünün en çok rağbet gören ev modelidir. Standart evlerin boyutları ve metrekaresi değişkenlik gösterebilir. 85 metrekare ortalama büyüklüğe sahip olan bu evler, 4 kişilik bir aile için uygun bir ev modelidir. Dilediğiniz her noktaya inşa edilebilen standart prefabrik evleri, yıllarca borç ödemenize gerek kalmadan düşük sermaye ile yaptırabilirsiniz.

Modern görünümlere sahip, büyük çaplı bir ev arayışında iseniz; dubleks prefabrik ev modellerini tercih edebilirsiniz. Dublex evler, tasarım harikası yapıları ile kurulduğu alana ayrı bir modernlik katar. Kullanışlı bir yapı olan dublex evlerde, toplamda 5 farklı oda mevcuttur. Sizler, dilerseniz dublex evinizin proje yapım aşamasında ekletmek ya da oda yerine farklı bir alana dönüştürmek istediğiniz noktaları proje de ekleterek, ihtiyaçlarınıza uygun bir ev oluşturabilirsiniz. Teras, balkon ve benzeri alanları ile yaz keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz bu evleri satın alarak müstakil bir yaşam tarzına sahip olabilirsiniz.

Prefabrik Evlerinizin İmar İzinlerini Kısa Sürede Alabilirsiniz

Prefabrik ev modellerinden yararlanmak ve kendine ait bir ev yaptırmak isteyen kişilerin en çok araştırdığı noktalardan bir tanesi imar izni aşamasıdır. Prefabrik evin kurulum yapılacağı alan için, ilgili ilin belediyelerinden imar izni alınması gerekir. İmar izni için gerekli olan belgeler arasında yer alan arsa tapusu, kimlik, prefabrik evinizin projesi gibi çeşitli belgeler belediyeler tarafından talep edilir. Bu belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlayarak teslim edebilirsiniz. Teslim edilen belgeler incelemeden geçtikten sonra sizlere olumlu ve olumsuz olarak geri dönüş yapılır. Olumlu yapılan geri dönüşlerde prefabrik evinizi dilediğiniz gibi inşa ettirebilirsiniz. İmar izni alınmayan noktalara ev yapılması mümkün değildir.

Prefabrik Evlerin Kurulum ve Teslim Aşaması

Prefabrik evlerin kurulum ve teslimat aşaması oldukça kısa süre içerisinde tamamlanır. Kendi evinizde yaşamak ve kira ödeme derdine son vermek için yıllarca evinizin tamamlanmasını beklemenize gerek kalmıyor. Prefabrik evlerin teslimat süreci, her ne kadar kurulum yapılacak olan alana ve ev modeline göre değişkenlik gösterse de en az 2 en geç 10 iş günü içerisinde tamamlanarak sizlere her noktası hazır olarak teslim edilir. Prefabrik evinizin tüm elektrik ve su bağlantıları, her noktanın boyanması, mutfak dizaynı, yer döşemesi gibi tüm ayarlamalar yapılarak sizlere sunulur. Bu noktaların yapımları prefabrik evleri satın almış olduğunuz fiyatın içerisine dahil olmasından dolayı ekstra bir ücret ödemenize gerek kalmaz. Sizlere zamandan da tasarruf eden bu işlemler ile hayallerinizdeki ev modeline sahip olabilirsiniz.

Konteyner Yapılar Kullanıma Hazır Yapısı İle Her Sektörde Tercih Edilen Bir Yapı

Prefabrik konteyner yapılar, her sektöre hitap eden birçok farklı yapı modeli ile kullanıcılara sunuluyor. İstediğiniz ve ihtiyacınız olan her yapı modelini prefabrik satış ofislerinde siparişlerinizi oluşturarak yaptırabilirsiniz. Konteyner yapılarda evler başta olmak üzere; ofis, şantiye, güvenlik kulübesi, wc ve banyo, dinlenme tesisleri gibi birçok yapı yaptırabilirsiniz. Fiyat bakımından uygun olan, bütçenize hitap eden bu konteyner yapılar kurum ve kuruluşlarında tercihidir. Dünyanın birçok farklı noktasında kullanılan prefabrik konteyner yapılar, Türkiye’de de son dönemlerin en çok ses getiren yapısıdır. Prefabrik konteyner yapılar hakkında bilgi almak, merak ettiklerinizi danışmak, yapıların güvenirliliğini yerinde görmek isterseniz prefabrik satış ofislerini ziyaret etmeniz tavsiye edilir. Birbirinden modern ve kullanışlı yapı oluşturmak için yüklü miktarda ücret ödemenize gerek kalmadan kısa sürede yapınıza sahip olabilirsiniz.