Üniversite Yüksek Maaş İle Alım Yapacak! İşte Detaylar

Üniversite yüksek maaş kriteri ile memur alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Yayınlamış olduğu ilan kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi yüksek maaş ile farklı unvanlarda memur alacağını duyurdu. Üniversite başvuru yapacak olan adaylarla başvuru kılavuzlarını paylaştı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Resmi Gazete üzerinden yayınlamış olduğu ilanda kendi bünyesinde istihdam etmek üzere yüksek maaş ile çalışacak personel alımı yapacağını açıkladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi yayınlamış olduğu ilanda farklı farklı unvanlarda toplamda 2 memur alımı yapacağını açıkladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Memur Alımı Unvanları ve Dağılımları

  • 1 Yazılım Uzmanı
  • 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Memur Alımı Müracaat Şekli ve Zamanı

Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin yayınlamış olduğu memur alımı ilanında başvuruda bulunacak adaylar için 17 haziran 2022 tarihinde başvurular açılacak. Başvurular 1 temmuz 2022 tarihinde adaylar için kapanacak.

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını Necmettin Erbakan Üniversitesi Memur ve Daire başkanlığı Yaka Mahallesi Yeni Meram Caddesi Kasım Halife Sokak No:11/1 A Blok Meram/ KONYA adresine posta yolu ile ya da şahsen iletmeleri gerekmektedir.

Sınava katılmak için hak kazanmış olan adaylar Necmettin Erbakan Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden paylaşılacaktır.  Sınava katılması onaylanmayan adayların resmi web sitesi üzerinde yayınlanan listede ismi bulunmayacaktır.