TÜBİTAK Bünyesinde Çalışmak Üzere Sözleşmeli ve Kadrolu Personel Alımı Yapılacak!

TÜBİTAK BİLGEM kapsamında Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi’nin İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yayınlamış olduğu ilana göre sözleşmeli ve kadrolu personel alımı yapılacak. İşte personel alımı ile ilgili merak edilen detaylar…

TÜBİTAK BİLGEM kapsamında daimi çalışmak üzere sözleşmeli ve kadrolu personel alımı yapılacağı duyuruldu. Resmi Gazete üzerinde ilan yayınlayan TÜBİTAK BİLGEM, personel alımı gerçekleştirerek; kadrolarını güçlendirmek istiyor. TÜBİTAK’ın yayınlamış olduğu ilanda kadrosunda sözleşmeli çalışmak üzere 1 işyerimi hekimi alınacak.

Başvuracak Olan Adaylarda Aranan Şartlar

  • Herhangi bir Üniversitesi’nin tıp fakültesinden başarılı bir şekilde mezun olmak.

  • Devlet hizmet yükümlülüğünü tamamen başarılı bir şekilde bitirmiş olmak.

  • Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı kapsamında onaylı iş yeri hekimliği belgesi sertifikasının sahibi olmak.

TÜBİTAK Personel Alımı Müracaat Süreçleri ve Tarihleri

TÜBİTAK BİLGEM kapsamında daimi ve sözleşmeli bir şekilde çalışmak isteyen adaylar 29 Haziran 2022 tarihinde başvurularını yapmaya başlayabilecek. 20 Temmuz 2022 tarihinde son bulacak başvuruların, TÜBİTAK kariyer sitesi üzerinden online bir şekilde yapılması gerekiyor. Başvuru yapacak olan adayların ilk etapta iş başvuru sistemine kayıt olması gerekiyor. Tamamen elektronik ortam yoluyla yapılan bu başvurular dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecek.