Trendyol günümüzde en çok kullanılan online alışveriş sitelerinden birisidir. Bu sitenin oldukça çok kullanılması da beraberinde birçok soruyu getiriyor. Adres silme sorusu da merak edilen bir sorudur. Adres bilgilerinizi kolayca silmek için öncelikle Trendyol hesabınıza girmeniz gerekiyor. Daha sonra hesabım butonuna tıklamanız gerekiyor. Hesabım bölümüne tıkladığınızda sağ alt köşede en alt kısımda hesap ayarlarım, adreslerim, kayıtlarım, kartlarım yazısının bulunduğu bir buton yer alıyor. Bu butona tıkladığınızda kullanıcı bilgilerim, adres bilgilerim  kayıtlı kartlarım, e-posta değişikliği, şifre değişikliği,  duyuru tercihlerim, ülke değiştir, başarılı başarısız girişler, çıkış gibi butonları göreceksiniz. Adres bilgilerim butonuna tıklayarak kayıtlı adresinizi görebilirsiniz. Kayıtlı adreslerimizin yanında bulunan kalem işaretine basarak silme işlemine başlayabilirsiniz. Kalem işaretine bastıktan sonra açılan sayfada en aşağıya doğru indiğinizde adres butonunu göreceksiniz. Bu butona basarak kolaylıkla adresinizi silebilirsiniz. Ayrıca adreslerim bölümünde bulunan adres ekle butonuna basarak da kolaylıkla yeni adres ekleyebilirsiniz. Trendyol ‘da adres silme ve adres ekleme işlemlerini son derece basit bir şekilde yapabiliyorsunuz. Ayrıca adres silmede herhangi bir sorun yaşadığınızda direkt olarak canlı destek hizmetini alabiliyorsunuz. Canlı destek ile sorununuzu paylaştığınızda hızlı bir şekilde size yardımcı olup sorunlarınızı çözüme kavuşturacaktır.

Trendyol adres değişikliği nasıl yapılır?

Adres silmeden oldukça farklı olan adres değişikliğini de kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gerekenler son derece basittir. Yapmanız gerekenler ise şu şekildedir:

  • Öncelikle hesabın butonuna basarak bu bölüme gelmeniz gerekiyor.
  •  Daha sonra tüm siparişlerim bölümüne tıklayarak aktif siparişlerinizi ve eski siparişlerinizi görebilirsiniz.
  • Henüz size teslim edilmemiş olan siparişinizin adresini de değişiklik yapabiliyorsunuz. Bunun için istediğiniz siparişin üstüne tıklayarak teslimat bilgileri bölümünde bulunan bilgileri değiştirebiliyorsunuz.
  • Ayrıca herhangi bir sorun yaşadığınızda da Trendyol Asistan butonuna basmanız yeterli olacaktır. Adres değişikliğini Trendyol Asistan ile de kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Trendyol her konuda kolaylık sağlayan oldukça popüler bir sipariş sitesidir. Siparişlerinizi verdikten sonra Trendyol Asistan ile herhangi bir sorun yaşamanız mümkün değildir. Sorun yaşadığınızda dahi bu sorunlar kısa sürede çözülüyor.

Trendyol hesap silme

Trendyol adres silme dendiğinde bir kısmının aklına konum bir kısmının aklına da hesap silme gelir. Bu nedenle bu yazımızda hesap silmeden de bahsedeceğiz. Trendyol hesabınızı silmek için yapmanız gerekenler adres silme gibi son derece basit işlemlerdir. Hesap silmek için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

  • Öncelikle hesabın bölümünü tıklamanız gerekiyor.
  • Hesabım bölümüne tıkladığınızda en aşağıda bulunan hesap ayarlarım butonunu tıklayacaksınız.
  • Daha sonra kullanıcı bilgilerim butonuna tıklayarak kullanıcı bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.
  • Bu işlemden sonra kullanıcı bilgilerim yazan yerin yanında bulunun 3 noktaya tıklayarak hesabımı sil butonuna basmanız gerekiyor.
  • Hesabımı sil butonuna bastıktan sonra üyelik iptali gibi bir sayfa çıkacaktır.
  •  Bu sayfada kullanıcı bilgilerime dön ve devam et butonları yer alıyor.
  • Devam et butonuna basarak üyeliğinizi neden iptal etmek istiyorsunuz sorusunu doldurmanız gerekiyor.
  • Burada ihtiyacım yok. başka bir hesabım var, kampanya indirimlerini yetersiz buluyorum, belirtmek istemiyorum, hesap güvenliği ile ilgili endişeler, gizlilik ile ilgili endişeler  diğer butonları yer alır.
  • Diğer butonuna bastığınızda hesabınızı silme nedeninizi yazabilirsiniz.
  • Daha sonra üyeliğimi iptal et butonuna basmanız gerekiyor.
  • Onaylıyor musunuz sayfası karşınıza çıktığında onayla butonuna basarak kolaylıkla hesabınızı iptal edebilirsiniz.

Üyelik iptali son derece basit bir şekilde yapılabiliyor. Fakat iptal ettiğiniz üyeliğinizi tekrar aktif edemezsiniz. Bu yüzden üyelik iptali yapmadan önce bu işlemi yapmak istediğinizden emin olmanız gerekiyor.