SPK, GİB ve İçişleri Toplamda 4246 Kamu Personeli Alımı Gerçekleştirecek!

SPK, GİB ve İçişleri tarafından personel alımı yapılacağı açıkladı. Yapılan açıklama kapsamında kamu personeli olarak toplamda üç farklı kamu kurumunda daimi çalışmak üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu üç farklı kamu kurumuna toplamda 4246 işçi alımı, düz memur alımı ve personel alımı yapılacak. İşte yapılacak olan alım ile ilgili tüm detaylar…

Toplamda üç farklı kamu kurumuna daimi çalışmak üzere işçi alımı, düz memur alımı ve personel alımı yapılacak. SPK, GİB ve İçişleri tarafından yayınlanmış olan ilanda toplamda 4246 boş kontenjan olduğu açıklandı. Boş kontenjanları doldurmak amacı ile de resmi site üzerinden kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Gelir İdaresi Başkanlığı 650 Personel Alımı Yapacak

 

Gelir İdaresi Başkanlığı için toplamda 650 kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Tek unvanda çalışacak olan personeller başvurularını en geç 30 Haziran 2022 tarihine kadar iletmiş olması gerekli.

Sermaye Piyasası Başkanlığı Toplamda 70 Personel Alımı Yapacak

Sermaye Piyasası Kurulu’na toplamda 70 memur alımı yapılacağı açıklandı. 6 Haziran 2022 tarihinde başlayan başvurular 30 Haziran 2022 tarihinde son bulacak. Sermaye Piyasası Kurulu toplamda 50 adet uzman yardımcısı alımı, 10 adet uzman hukukçu ve 10 adette uzman alımı yapacağını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Toplamda 3546 Personel Alımı Yapacak

İçişleri Bakanlığı ise toplamda 3546 personel alımı yapacağını açıkladı. Yaptığı açıklama kapsamında bakanlık bünyesinde merkez ve taşra teşkilatı kapsamında daimi çalışmak üzere başvuru kılavuzunda tüm detaylara yer verildi. Başvuracak olan adaylar başvuru kılavuzu içerisinde yer alan pozisyon unvanı ve adetleri görebilecekler.