Sodexo Şok Markette Geçiyor mu?

Sodexo cipli bir karttır ve bazı işyerleri tarafından çalışanlara verilir. Bazı kurumlar ve çalışma yerleri çalışanlar için her ay belirli bir miktar parayı bu karta yükler. Büyük bir avantaj olan ve bir çeşit ek gelir sağlayan Sodexo kartlarla bazı restoranlarda yemek yiyebilir ve bazı iş yerlerinden alışveriş yapabilirsiniz.

İşyeri Sodexo avantajı sağlayan pek çok çalışan için en merak edilen sorulardan birisi de Sodexo Şok Market'te geçiyor mu sorusudur. Avantajlı fiyatlarıyla pek çok kişinin tercih ettiği Şok Market bu avantajdan faydalanabileceğiniz bir yer midir?

Sodexo'nun Geçtiği Yerler

Sodexo avantajından pek çok yerde yararlanabilirsiniz. Bu kartı kullanabileceğiniz marketleri şu şekilde siralayabiliriz:

  • -Happy Center
  • -Çağrı Market
  • -Selam Market
  • -Biçen Market

Yukarıda saydığımız dört marketten Sodexo kartınızla birlikte alışveriş yapabilirsiniz. Kartınızda para yüklüyse nakit para harcamadan ya da kredi kartı kullanmadan kartınızla alışveriş yapabilirsiniz. Bu avantajdan sadece kart sahibi olanlar ve işyerleri bu karta düzenli olarak para yükleyen çalışanlar faydalanabilir. Sodexo Şok Market'te geçiyor mu sorusunun yanıtı da bu yüzden hayırdır.

Ne yazık ki kartın kullanılabileceği yerlerden birisi Şok Market değildir. Ancak kartın çok sayıda avantajı var. Çünkü yemek yemek için pek çok restoranda geçiyor. Çalışanlar için önemli bir avantaj olan Sodexo kartlar çok sayıda yerde geçerli. Çalışanlara büyük bir kolaylık sağlıyor.