Real Madrid'e Valencia karşısında kolay bir galibiyet aldı

La Liga Santander'de mücadele eden Valencia'yı 2-0 yenen Real Madrid, ikinci yarının başında Marco Asensio ve Vinicius ile arka arkaya iki gol kaydetti.

Asensio ilk yarıda en iyi iki şansı yakaladı. İlk olarak Luka Modric tarafından oynandı, ancak sağ ayaklı şutu Giorgi Mamardashvili tarafından iyi bir şekilde kurtarıldı. İkinci çabası, kaleye giden vuruşunu bloke eden Gabriel Paulista tarafından yapılan mükemmel bir savunma tarafından reddedildi.

Real Madrid , Antonio Rudiger'in direk direğinden içeri girmesiyle devre arasında öne geçtiklerini sandı, ancak VAR hakeme Karim Benzema'nın yaptığı faul nedeniyle kararı bozmasını tavsiye etti.

Ancak ikinci periyodun başında oyun hızla dengelendi. Oyunun adresi megapari giriş Asensio'nun ilk yarıda yakın mesafeden yapamadığı şeyi, ikinci yarıda ceza sahasının köşesinden gelen bir yıldırım filelere mükemmel bir şekilde sokulurken uzaktan başardı.

İkincisi, Benzema'nın soldan Vinicius'ta oynadığı ve Valencia savunmasının ötesinde topa vurarak kendisini kaleciyle bire bir bıraktığı sırada geldi. Gürcünün tereddüdü, topu sakince ağlara sokan Brezilyalı için işi kolaylaştırdı.

Gabriel Paulista'nın Vincius'a yaptığı aceleci bir meydan okuma nedeniyle oyundan atılmasının ardından Valencia, son 20 dakikayı on kişiyle oynamak zorunda kaldı ve bu iki oyuncu grubu arasında bir kavgaya yol açtı. Kanat oyuncusu sol tarafı tehdit ederken, Paulista, Vinicius tarafından dövüldü ve yurttaşını havaya fırlattı.