PTT’ye Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Kamu Personel Alımı Yapılacak!

PTT’ye temizlik personeli alımı, güvenlik görevlisi alımı, şoför alımı, kamu personelleri kadrolarından yakın süreçte alımlar gerçekleşeceğine yönelik söylentiler söz konusu. İşte PTT personel alımı ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Toplamda 4 farklı alanda olmak üzere personel alımı gerçekleştirilmesi beklenen PTT’den, beklenen detaylar duyuruldu. Personel alımı için başvuru yapacak adaylar, başvuru şartlarının gerekli koşullarını karşıladıkları taktirde ön başvuru formlarını doldurabilirler. Ön başvuru formunu dolduran adaylar arasında seçimliliğe gidilerek; seçim yapılacaktır.

PTT Alımları İçin Genel Şartlar

  • Adayların verilmiş olan pozisyon alanında belirlenmiş kriterleri taşıyor olması.
  • Türkiye Cumhuriyet’inde bir Türkiye vatandaşı olarak ikamet ediyor olmak.
  • Adayın arşiv kaydının ya da adli sicil kaydının bulunması. Herhangi bir şekilde adli soruşturma geçirmemiş olması gerekmektedir.
  • Başvuruda bulunacak erkek adayların askerlik hizmetlerini fiilen tamamen sonuçlandırmış olmadı gerekmektedir.

Güncel Kamu Personeli Alımı Kadro Dağılımı

Tekniker, Postacı, Gişeye ve Büro Görevlisi, Şehir Plancısı,  Mühendis, Mimar, İç mimar, Avukat gibi farklı alanlarda birçok yeni alımlar yakın bir süreç içerisinde iş ilanları olarak adayların başvurularına sunulacaktır.

Başvuru Tarihleri

Personel alım süreçleri şu anda henüz hazırlık sürecinde olunması nedeniyle yakın zaman içerisinde personel istihdamı detaylı belirlenerek, kurum planlanmasını bitirmesi sonucunda ilan ekranlarında yayınlanacaktır. Başvuruda bulunacak adayların takip süreçleri içerisinde kalmaları gerekmektedir.