Polisevine En Az İlkokul Mezunu Olan Personel Alımı Yapılacak!

Polisevi personel alımı yapacağını duyurdu! İşkur üzerinden en az ilkokul mezunu eğitimine sahip personel alımı yapacağını açıklayan polisevi başvuruları almaya başladı. Detaylar haberimizin devamında…

İşkur üzerinden yayınlanmış olan ilanda; Fethiye Polisevi İşletmeciliği personel alımı yapacağını duyurdu. En az ilkokul mezunu olan, 18 yaş üstü personel alım yapacağını duyuran Fethiye Polisevi İşletmeciliği  İşkur üzerinden başvuruları açtı. İşkur iş ilanları güncel sayfasında yayınlanmış olan ilanı göre; Fethiye Polis İşletmeciliği bünyesine kadro güçlendirmek adına iki mutfak görevlisi alımı yapacak. Tam zamanlı istihdam için alım yapacak olan Fethiye Polisevi İşletmeciliği yapacak olduğu iki mutfak personeli alımında en az 18 yaş sınırı koydu.

Fethiye Polisevi İşletmeciliği Personel Alımı İçin Belirlenen Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyet’inin bir vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • En az herhangi bir ilköğretim kurumundan mezun olmuş olmak,
  • Hijyen eğitimi almış olmak ve hijyen eğitimi aldığını daha resmî bir sertifikaya sahip olmak, Eğitim durumunu gösterecek olan resmî bir belgeye sahip olmak,
  • Daha önce herhangi bir suç işlememiş olmak; yani adli sicil kaydının tamamen temiz olduğunun belgesini sunmak,
  • Daha önce benzer bir alanda çalıştığına dair belgeye sahip olan kişiler mülakat esnasında tercihen ilk sırada yer alacaktır.

Fethiye Polisevi İşletmeciliği Müracaat Zamanı ve Şekli

Fethiye Polisevi İşletmeciliğinin İşkur üzerinden yayınlamış olduğu iş ilanında; boş pozisyon için başvuru yapmak isteyen adaylar 11 Mayıs 2022 ile 16 Mayıs 2022 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecekleri duyuruldu. İşkur resmî web sitesi üzerinden yapılacak olan başvuruların yanı sıra adaylar; İşkur il ve ilçe hizmet şubelerinden ya da 170 hattından da başvuru yapabilecekler. Boş olan pozisyon için başvuru yapacak olan adaylar İşkur tecrübesi üzerinden üyeliklerine giriş yaparak, resmi sayfası üzerinden Fethiye Polisevi İşletmeciliği aramasını yapmalıdırlar.