Polis Tayin Sonuçları 2022

2022 Polis tayinleri ve atamalar için heyecanla beklenen meraklı gözleri Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılacak olan son dakika açıklamaya çevrilmişti. Başkomiser, komiser ve Emniyet Müdürlüğü terfi sonuçları geçtiğimiz haftalarda açıklanmasının ardından 2022 Polis tayin sonuçları Polis atama sonuçları ve tayin yerleri içinde beklenen açıklamalar yapıldı. EGM'nin resmi sitesi üzerinden duyurular açıklandı. Atama ve yer değiştirme sonuçlarının detayları...

Polis Tayin Sonuçları 2022 Son Dakika Açıklaması EGM personeli gündeminin konuları arasında Polis Tayin Sonuçları 2022, tayin başvurusunda bulunan Başkomiser, komiser, komiser yardımcısı, başpolis memuru ve polis memuru rütbeleride olanların resmi Emniyet Genel Müdürlüğü sitesinden polis atama ve yer değiştirme işlemlerini öğrenebilecek olmaları ve yapılmış olan açıklamada 35.874 emniyet mensubunun 2022 yılı genel atama ve yer değiştirme işlemlerinin tamamlandığı bildirgesi bildirilmiştir. EGM resmi internet sitesinde yayınlanmıştır.

Polis Tayin Sonuçları 2022 Açıklamalar doğrultusunda; 1'nci bölgeden 2'nci bölgeye (16.957) personel, 2'nci bölgeden 1'nci bölgeye (17.024) personel 2'nci bölgeden 2'nci bölgeye (1.893) EGM personelin atama işlemleri uygulanmıştır. Emniyet hizmetleri sınıf Mensupları yer değiştirme ve atama yönetmenliğindeki güncel düzenleme ile beraberinde illerin görev sürelerinin düşürülmesi sonucunda alınan kararda, birinci ve ikinci şark görevinde bulunan (7.500) civarında EGM personelimiz batı illerine dönmeye hak kazanmış bunlar arasından batı illerine atanmak isteyen personellerin atamaları gerçekleştirilmiştir.