Özgü Kaya Saç Rengi

Özgü Kaya 1996 yılında doğmuştur. 26 yaşındaki güzel oyuncu aslen Uşak Elmeli’ lidir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde almış olan güzel oyuncu, ilk zamanlar birkaç küçük rolde oynadıktan sonra, şöhrete kavuşmuştur. Özellikle Kerem Cem ile birlikte oynamış olduğu Kimse Bilmez dizisi ile üne kavuşmuş, Sevda rolü ile herkes tarafından tanınmıştır.

Yapı olarak minyon olan ve boyu da 1.63 olan Özgü Kaya 52 kilodur. Özellikle oyuncu Yağmur Tanrısevdi ile olan benzerliği ile anılsa da yüzü karekteristik bir güzelliğe sahiptir. Dikkat çeken bir esmer güzeli olduğu söylenebilir.

Özgü Kaya' nın Saçları Hangi Renk

Ten rengi buğday ve esmer arası olan, cilt tonu sıcak olan Özgü Kaya’nın saç rengi tam kahverengidir. Saçları kalın telli ve gürdür. Kaş yapısı, kavisli ve uzundur. Güzel oyuncunun yüz şekli ise sivri biraz uzun bir çene yapısına sahiptir. Çene yapısından dolayı uzun bir yüzü olduğu için, sıcak bir saç tonu tercih etmiştir.

Özgü Kaya son aylarda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi ile ekranlarda yeniden boy göstermeye başlamıştır. Birçok kişinin beğenisini toplayan güzel oyuncu saçları ile dikkat çektiği için, herkes saç rengini merak etmiştir. Doğal kahverengi saçlarında biraz ışıltılar olan Özgü Kaya’nın saç rengi olarak kahverengidir. Beğenen kişiler kahverengi boya ile aynı saç rengini yakalayabilir.