İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde bir market sahibinin 15 yaşındaki oğlunun, yaşı küçük 4 erkek çocuğunu taciz ettiği iddia edildi.Tacize maruz kaldığı ifade edilen çocukların, durumu ailelerine anlatması üzerine aileler markete geldi.

Kavgada silahlar konuştu.Aileler ile market sahibi arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Market sahipleri, gelen kişilere silahla ateş etti.Yaralanan Nurullah Darıca ve Yücel Işıtan, marketten çıkarak bir mescidin girişine sığırken Muhammet Kirişçi ise aldığı satır darbeleri sonucu kolundan ve kaşından yaralandı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

"İlk başta çocuğum konuşamadı, korktu ve ağladı"
Benim çocuğum dahil dört çocuk tacize uğrayan. Çok ciddi bir şekilde istismara uğramış çocuklar. Anlatırken bile korkarak anlatıyor. Hala bir şey olacakmış gibi benim çocuğum ağlıyor. İlk başta çocuğum konuşamadı.

Korktu, ağladı. Biz üsteleyince açıkça konuşmaya başladı. Yine de korktuğu için çok konuşmadı. Tehdit etmiş. Diğer çocuklara para teklif ediyormuş. ‘Size 100 Lira veriyorum kimseye söylemeyin’ gibi şeyler söylüyormuş." dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Mahalle sakinleri tarafından markete ve market sahiplerine yönelik olabilecek saldırı ihtimali için sokak üzerinde Çevik Kuvvet önlemi alındı.