Loreal Paris ile Kusursuz Ten Makyajı!

Cildin pürüzsüz görünmesi için en öncelikli adım şüphesiz ki ten makyajıdır. Ancak burada ki püf nokta kişinin cilt tipidir. Bu durumda cildi makyaja hazırlamak son derece önem taşır. Kuru cilde sahipseniz, yüzünüze uyguladığınız ürünler pütürlü bir görünüm yaratıyorsa makyaj yapmadan önce cildinizi nemlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. Bunun için Loreal Paris nem terapisi doğru bir tercih olabilir. Cildinizi nemlendirir, besler ve daha canlı bir görünüm kazandırır. Nemlendiricisini uyguladıktan 10 dakika sonra fondöten uygulamasına geçebilirsiniz. Kuru ciltler nemlendirici etkili fondöten tercih etmelidir. Doğru uygulama ve doğru ürün seçimi cildinize hem daha canlı hem de pürüzsüz bir görünüm kazandıracaktır.

Peki yağlı ciltlerde ten makyajı nasıl olmalıdır?  Eğer yağlı bir cildiniz varsa ve gün içinde parlama probleminden şikâyetçiyseniz fondöten uygulaması yapmadan önce matlaştırıcı nemlendirici veya makyaj bazı tercih etmelisiniz. Bu ürünler cildinizdeki yağlanmayı kontrol altına alarak gün içinde daha mat görünüm kazandırmaya yardımcı olacaktır.

Loreal Paris Infaillible 24H

Loreal Paris infallible fondöten, cilt kusurlarını kapatmak için geliştirilmiştir. Tek uygulamada cilde eşit bir renk tonu ve pürüzsüz görünüm kazandırır. Suya dayanıklı ince yapısı sayesinde ciltte maske görünümü yaratmaz. Tüm gün kusursuz, doğal ve canlı bir görünüm sağlar.

Loreal Paris True Match

Ten makyajında en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan Loreal Paris True Match fondöten, cilt kusurlarını gizler, eşit ve pürüzsüz bir ten görünümünü sağlar. Mat bitişli yapıya sahip olduğu için gün içerisinde ciltteki parlamayı kontrol altına alır. İçeriğindeki Hyaluronik asit, gliserin E ve B5 vitamini sayesinde cildi 24 saat nemlendirir.

Sizde tüm Loreal Paris fondöten çeşitlerini ve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’dan inceleyebilir,dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.