Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 Kamu Personeli Alımı Gerçekleştirecek!

Yayınlanan iş ilanları kapsamında, geçtiğimiz hafta Kültür ve Turizm Bakanlığı’da personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.  Kültür ve Turizm Bakanlığı  toplamda 355 kamu personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İşte yapılacak olan alımla ilgili detaylar…

Kamu aralıksız bir şekilde personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Kültür ve Turizm Bakanlığı’da personel alımı için ilan yayınladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru ekranı ve diğer tüm detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Kültür Turizm Bakanlığı 149 Kamu Personeli Alımı

Bakanlıklar kapsamında yayınlanan Kültür ve Turizm Bakanlığı ilanına göre toplamda 64 Şoför, 82 Temizlik Personeli ve 3 Bahçıvan olmak üzere toplamda 149 tane sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 137 Sözleşmeli Personel Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı kapsamında yayınlamış olan ilana göre; 4 Çocuk Gelişimci, 6 Avukat ve 127 Koruma ve Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplamda 137 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müze ve Arkeolog Personeli Alımı

Resmi web sayfasında yayınlanmış olan ilan bilgilerine göre Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere toplamda 69 personel alımı gerçekleştirilecektir. Müze araştırmacısı ve arkeolog unvanına sahip 69 sözleşmeli personelin alımı gerçekleştirilecektir.

Başvurular yalnızca online ortam üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu nedenle elektronik ortam dışında yapılmaya çalışan başvurular dikkate alınmayacaktır.