Konuşanlar Exxen İzle

Herkes tarafından izlenen ve tüm Türkiye’de ses getiren konuşanlar programı stand-up dünyasının sayılı yeteneklerinden Hasan Can Kaya’nın yönettiği bir programdır. Konuşanlar 2. Sezon izle  programında gerçekten çok hazır cevap ve metne bağlı kalmadan yaptığı gerçekten kolay bir iş olmayan Hasan Can Kaya  komedi anlamında uzun süredir seyredilen en  başarılı profil ve geleceği çok parlak bir stand-upcıdır.

Konuşanlar ’da nelerden bahsediliyor?

İstanbul'da çekilen Talk show, seyircinin aktif olarak kendi hikayesini anlattığı mizahi bir eğlence programı olarak biliniyor.

Ev sahibi Hasan Can Kaya da formatın sahibi. Programa katılan konuklar hikayelerini paylaşıyor. Birinci perdede verilen cevaplara göre Hasan Can Kaya, seyirciler arasından konuşmacıları seçer ve isimlerini tahtaya yazar. Daha sonra ikinci bölümde sorulan sorulardan en çok yanıt veren adaya bir çarpı işareti verilecektir. En çok haçı olan kişi günün kazananı olacak ve hediye olarak bir konser bileti kazanacak. Youtube'da yayına başlayan gösteri daha sonra Exxen konuşanlar izle  dijital yayın platformuna taşındı.

Program nerede çekiliyor?

Birçok kişi tarafından izlenen Konuşanlar gösterisi, Grand Pera'da çekildi. Grand Pera'nın adresi Grand Pera Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. Numara: 56-58 / Beyoğlu TAKSİM / İstanbul.

Konuşanlar İzle Programının Sunucusu Hasan Can Kimdir?

16 Aralık 1989 doğumlu  Hasan Can Kaya, İstanbul Güngören'de doğdu. Aslen Malatalı olan Kaya, uzun yıllar komedi şovları yazarken kendi formatlarını farklı platformlarda gösterdi.

  Daha önce BKM'de de çalışan Kaya, kısa bir süre Youtube'da kendisine ait Talkanlar ile ünlendi. Dizide düzenli olarak ünlü isimleri ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021'den itibaren Exxen platformuna taşıdı.