İŞKUR İş Başlangıcı 4097TL Maaş Veriyor!

İŞKUR, İş Başı Eğitim Programı için işçi alımı yapacak.  4097 TL maaşla başlatacağı çalışanlar için başvuru ekranı açıldı. Peki alım ile ilgili detaylar nelerdir? Başvuru şartları nelerdir? İlgili tüm detaylar haberimizin devamında…

İŞKUR yayınlamış olduğu işçi alımı başvuru formunda tüm detaylara yer verdi. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar 4097 TL maaş ile çalışmaya başlayacak. Başvuru ekranı ise sonunda adayların erişimine açıldı.

İşbaşı Eğitim Program Bilgileri

Eğitim günleri haftanın 7 günü olarak belirlenmiştir. Başvurunuzu tamamladıktan sonra mülakat ile ilgili detaylı bilgilendirileceksiniz. Bu süreçte mesajlarınızı ve posta bildirimlerinizi kontrol etmeyi unutmayın.

Programda üst 50 yaş sınırı bu bulunmaktadır. Ancak 50 yaş altı olan adaylar kolaylıkla başvuru yapabilmektedir. Herhangi bir cinsiyet sınırlamaması bulunmamaktadır. En az ilkokul mezunu olan tüm adayların başvurusu değerlendirmeye alınacaktır.

Aktif İşgücü Programları

İŞKUR’un iş arayan adaylar için düzenliği “Aktif İşgücü Programları”;

  • İşbaşı Eğitim Programları
  •  Mesleki Eğitim Kursları
  • Toplum Yararına Programlar(TYP)
  • Girişimcilik Eğitim Programları
  • Çalışanların Mesleki Eğitimi

Programa katılabilmek için ilk etapta İŞKUR’a kayıt olmanız gerekmektedir. Bu program içinde belirlenmiş katılım şartlarını karşıladığınızdan emin olmalısınız. Katılım şartları eksiksiz bir şekilde karşılayan tüm adaylar programa dahil olabilirler. Program başlamadan 1 ay öncesine kadar işsiz ola adaylar programa dahil olabilirler. Programa devamlılık kesinlikle zorunludur. Bu nedenle devamsızlık yapmamanız önemlidir.