İphone Kablosuz Şarj Cihazı

iPhone kablosuz şarj cihazı, iPhone'unuzdaki Lightning bağlantı noktasına takılan ve ardından telefonunuzu kablosuz olarak şarj etmek için kullanılabilen küçük bir aksesuardır. iPhone kablosuz şarj cihazı kullanmanın avantajı, cihazınızı kılıfından çıkarmanız veya doğrudan duvara takmanız gerekmemesidir; yalnızca cihazınıza kablosuz olarak bağlanan şarj pedine yerleştirmeniz yeterlidir.

Bu, yaptığınız her şeyi bölmek zorunda kalmadan telefonunuzu ekranda veya komodinin üzerinde bırakabileceğiniz anlamına gelir. Bir iphone kablosuz şarj cihazı, iPhone'unuzu şarj etmek için kullanabileceğiniz küçük, taşınabilir bir cihazdır. Genellikle, bir bilgisayarın veya duvar prizinin yakınında değilken iPhone'unuzun suyunu kolayca içebilmeniz için masanızın üzerine veya yatağınızın yanına yerleştirdiğiniz küçük, beyaz bir dikdörtgendir.

İphone Kablosuz Şarj Cihazı Ne İşe Yarar?

İphone kablosuz şarj cihazı kullanmanın birkaç farklı yolu vardır. iPhone'unuzu şarj yüzeyinin üzerine kolayca yerleştirebilir veya iphone'u kasaya yerleştirebilir ve ardından kasayı şarj yüzeyinin üzerine yerleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda iphone kablosuz şarj cihazı kullanmanın birkaç potansiyel faydası vardır. İlk olarak, iphone kablosuz şarj cihazları genellikle normal bir şarj kablosu kullanmaktan çok daha hızlıdır. İkincisi, iphone kablosuz şarj cihazları genellikle standart USB bağlantı noktalarından daha fazla güç sunar; bu, iPhone'unuzun daha hızlı şarj olacağı anlamına gelir.

Üçüncüsü, iphone kablosuz şarj cihazlarının genellikle standart şarj kablolarından daha uzun pil ömrü vardır. Dördüncüsü, iphone kablosuz şarj cihazları genellikle normal bir şarj kablosu kullanmaktan daha az dağınıktır. Beşincisi, iphone kablosuz şarj cihazları genellikle standart şarj kablolarından daha güzel görünür.