İçişleri Bakanlığı 81 İlde Toplamda 3546 Personel Alımı Yapacak!

İçişleri Bakanlığı kapsamında personel alımı yapılacağı duyuruldu. 17 haziran 2022 tarihi kapsamında yayınlanan güncel iş ilanına göre farklı kadrolar ve farklı şehirlerde olmak üzere yüzlerce personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

İçişleri Bakanlığı kapsamında yayınlanmış olan personel alım ilanında sözleşmeli daimi personel alınacağı duyuruldu. Peki İçişleri Bakanlığı hangi kadrolar kapsamında alım yapacak? Toplamda kaç tane personel alımı yapılacak? İşte merak edilen detaylar…

İçişleri Bakanlığı Personel Alım Kadroları

Arşiv Uzmanı, Kâğıt Restoratörü, Avukat, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Harita Teknikeri, Programcı alımı.

Elektrik Elektronik Teknikeri, Elektrik Elektronik Mühendisi, Grafiker, Bilgisayar Mühendisi, Makine Mühendisi alımı.

Harita Mühendisi, Büro Memuru, Endüstri Mühendisi, Yazılım Mühendisi, Temizlik Görevlisi, İnşaat Mühendisi, Mütercim, Şehir Plancısı, Şoför ile güvenlik görevlisi alımı.

Olmak üzere toplamda 22 farklı kadrodan alım gerçekleştirilecektir. Toplam alım yapılacak personel sayısı ise 3549 olarak İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenmiştir.

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Tarihleri

İçişleri Bakanlığı kapsamınca yapılacak olan başvurularda; başvuru tarihi 17 haziran 2022 – 21 haziran 2022 olarak belirlenmiştir. Adaylar bu tarihler arasında başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adayların iş başvurusunda bulunmaları için İçişleri Bakanlığı’nın resmi web sitesi üzerindeki “Duyurular” kısmında yayınlanacak olan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığı ile E – Devlet üzerinden alınacaktır. Başvurular yalnızca elektronik ortamdan yapılacaktır.