Hollywood Smile Tasarım Aşamaları Nelerdir?

İlk dikkat çeken yerlerden biri olan gülüş özellikle kişilerin sosyal yaşamını büyük bir oranda etkilemektedir. tuzla diş hastanesi Hollywood smile ile istediğiniz gülümsemeye sahip olabilirsiniz. Hollywood yıldızlarının gülüşünü sağlayan bu estetik hem beyaz hem de kusursuz bir diş yapısına sahip olmanıza yardımcı oluyor. Gülüş estetiği sadece beyaz dişlerden ibaret değildir. Diş etlerinin sağlığı, dişlerin boy orantısı ve duruşu da son derece önemlidir. Diş ve dudağın uyumlu durması da diş estetiğinin bir parçasıdır.

 Hollywood smile tüm bunlara sahip olmanıza yardımcı olan estetiktir. Hollywood smile tedavisi sırasında kişinin dişleri, porselen ile düzeltilir. Çeşitli tedaviler ile diş eti onarılır ve diş ile uyumlu olması sağlanır. Bu sayede beyaz bir gülüş elde edilir. Hollywood smile için öncelikle yüz şekli incelenir sonrasında yüze göre en uygun formda olabilecek diş formu tasarlanır. Cinsiyet, yaş ve yüz hatlarına göre kişiye en uygun gülüş tasarlanır.

 Porselen Vener Nedir?

 Hollywood smile için öncelikle porselen vener yapılır. Diş yüzeyi çok az miktarda aşındırılır. Ardından ön kısımlara yaprak porselen uygulanır. Porselen vener çarpık, aralıklı ya da sarı dişler için tercih edilen bir uygulama türüdür. Bu uygulama sırasında diş yapısına minik müdahalelerde bulunur. Bundan dolayı diş zarar görmez. Işık geçirme özelliği sayesinde son derece doğal ve gerçekçi bir yapıya sahiptir.

 Diş Beyazlatma

 tuzla diş hastanesi tasarlanan Hollywood smile için gerekli olan bütün detayları sırasıyla gerçekleştirmektedir. Porselen vener işleminden sonra diş beyazlatma işlemi uygulanmaktadır. Kusursuz bir gülüş için en büyük etkenlerden biri beyaz dişlerdir. Diş beyazlatma yöntemi dişin yapısı ve kişinin durumuna göre değişiklik göstermektedir. Duruma göre evde ya da doktorunuzun uygulayacağı diş beyazlatma işlemi ile dişleriniz beyazlatılır.

 İmplant Tedavisi

 İmplant tedavisi diş estetiğini korumak adına sıkça yapılan bir işlemdir. Diş estetiğini korumak ile beraber ağız ve diş sağlığını düzeltmek içinde sıkça eksik dişler yerine implant tedavisi uygulanır. Bu sayede çiğneme fonksiyonları da iyileştirilmiş olur. Sizler de implant tedavisi hakkında detaylı bilgi almak için tuzla diş hastanesi üzerinden bilgi alabilirsiniz. Hollywood smile tasarımının vazgeçilmez aşamalarından biri olan diş implantı ile dişler tamamlanır ve diş etleri temizlenerek kusursuz bir gülüş estetiği elde edilir.