Hızlı ve Kolay Tasarım Yapmanın Yeni Yolu

Mesleğiniz ne olursa olsun, hangi işle uğraşırsanız uğraşın mutlaka birtakım tasarımlara, fotoğraf düzenlemesine ve benzeri çalışmalara ihtiyaç duyarsınız. Örneğin davetiye, kartvizit, işletmeniz için el ilanı, duyurularınız için afişler ve daha fazlası için tasarlanmış görsellere ihtiyacınız vardır. En azından bugün herkes tarafından kullanılan sosyal medya paylaşımları ve hikayeleri için de tasarımlar yapılıyor. Ancak söz konusu görsellerin hazırlanması ve orijinal tasarımlar hem zor hem de oldukça zaman alıcıdır. Ancak son yılların en popüler tasarım aracını hizmete sunan Dijibiz ile en hızlı ve en kolay online tasarım yapabilirsiniz. Tasarım konusunda üstün yetenekli Dijibiz yazılımı, siteye üye olan herkese muhteşem fırsatlarla tasarım yapma şansı veriyor.

Kişisel ihtiyaçlarınız, işletmeniz, öne çıkarmak istediğiniz markanız veya sosyal medya hesaplarınız için grafikler oluşturmanız gerekebilir. Grafik tasarımı konusunda dünya çapında bilinen orijinal programlar hem pahalı hem de oldukça kullanımı zordur. Photoshop veya corell gibi tasarım programlarına ihtiyaç duymadan en hızlı şekilde tasarımlar yapmak Dijibiz’le artık çok kolay.

Dijibiz sitesine üye olan herkesin kullanımına açık olan grafik tasarım aracı herhangi bir başka programa gerek kalmadan en hızlı ve en özel tasarımlar yapılabiliyor. Grafik tasarım, yeni başlayanlar ve daha önce deneyimi olmayan tecrübesizler için zor bir alan olabilir. Her şeyden önce, herkesten profesyonel bir grafik tasarımcı olması da beklenemez. Bu durumda reklam ajanslarına ve tasarımcılara para ödemek zorunda kalan ancak para ödemek istemeyen kişiler de Dijibiz imkanlarını dilediği kadar kullanabiliyor.

Kolay ve Hızlı Tasarım Nasıl Yapılır?

Herkesin tasarımcı olmasına ve dilediği platform için tasarımlar yapmasını sağlayan Dijibiz ile en kolay ve en hızlı şekilde tasarımlar yapmak mümkün. Karmaşık ve pahalı programları öğrenmek yerine Dijibiz sitesine üye olarak hızlı bir şekilde tasarımlarınızı yapabilirsiniz. Dijibiz ile üye olan herkesin kullanımına açık olan kendin tasarla seçeneği içerisinde bulunan hazır şablonları da kullanabilirsiniz. Dijibiz’in hazır şablonlarını oldukça kolay şekilde kullanılarak dilediğiniz fotoğrafı ve videoyu işleyebilir, dilediğiniz renk uyumu ve yazı karakterini kullanabilir ve istediğiniz şekilde tasarımlar yapabilirsiniz. Dijibiz ile birkaç dakikada hazırlayacağınız orijinal tasarılarınızı isterseniz Jpeg ya da PNG gibi formatlarda kayıt yaparak sosyal medya hesabınızdan da paylaşma imkanına sahipsiniz.