Halkbank Memur Alımını Başlattı! İş İlanına Başvuru Süresini Kaçırmayın

Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan Halkbank, memur alımı yapmak için iş ilanını yayınladı. Halkbank’ta memur olarak görev yapmayı düşünen kişilerin, belirlenen süre içerisinde başvuruları yapmaları bekleniyor.

Halkbank, memur statüsünde personel alımı yapacağını duyurdu. Bununla birlikte pozisyon için başvuru yapacak adaylar için, başvurusu sayfası da açıldı. Bu iş için müracaat etmeyi düşünenler, belirtilen süre içerisinde açılan pozisyon için başvuru yapabilecekler. Başvuru ile ilgili detaylar ise haberin devamında yer alıyor.

Halkbank İş Başvurusu Şartları

Halkbank, açmış olduğu iş ilanı çerçevesinde kimlerin başvuru yapabileceğine dair şartları da yayınladı. Bunun üzerine bankanın açmış olduğu ilana Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar, 28 yaşını geçmemiş olanlar başvuru yapabilecek. Ayrıca erkek adayların askerlikten muaf olması gerekirken, tüm adayların sağlık için gerekli şartları taşıması da beklenmektedir.

Diğer yandan bankanın açmış olduğu pozisyon için adayların, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği gibi alanlardan mezun olması beklenmektedir. Yine bunlara ek olarak matematik, işletme, endüstri mühendisliği gibi alanlardan mezun olanlar da iş başvurusu yapabilmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Halkbank’ın açmış olduğu Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı pozisyonuna başvurular, internet üzerinden alınmaktadır. Adaylar internet sayfası üzerinden iş ilanına başvuru yapabilecek, diğer müracaat yolları kabul edilmeyecektir.

İş ilanına başvuru süresi ise 6 Mayıs 2022 ile 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında açık olacaktır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular değerlendirilmeyecektir.