Galatasaray’da Forvet Arayışı

Transfer döneminin hareketli ekiplerinden biri olan Galatasaray yapmış olduğu takviyeler sayesinde adeta takımı yeniden yaratmış durumda. Orta saha ve forvet transferleri ile başlayan sürecin de bundan sonra oldukça hareketli geçmesi beklenen gelişmelerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Betticket giriş sayfasından dilediğin branşa bahsini oynayabilirsin!

Mostafa’nın ayrılması, Halil Dervişoğlu’nun kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından bu bölgeye Seferovic’i monte eden sarı kırmızılılar da arayışların devam ettiği de teknik direktör Okan Buruk tarafından bizzat açıklanmıştı. Canlı maç izlemek için Betticket sayfasını ziyaret et!

Deneyimli teknik adam yapmış olduğu basın toplantısında farkı özellikleri olan bir forvet transferini bitirme amaçlarının olduğunu ve isimlerin de netleşmiş olduğunu belirtmişti. Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırması beklenen bu forvet adaylarının bilgisine de ulaşmak çok zor değil. Betticket Twitter adresi siteye girişinizi ve güncel haberler almanızı kolaylaştıracak.

Yıldız İsimler Gündemde

Söylemiş olduğumuz gibi teknik adam Buruk’un açıklamaları dikkate alındığı zaman sarı kırmızılı ekibin bir yıldız forvet arayışında olduğu oldukça net biçimde ortaya çıkıyor. Transfer listesinde bulunan Belotti’nin Roma ile anlaşma aşamasına gelmesi ise okların Icardi’ye çevrilmesine neden olan gelişmelerden sadece bir tanesi olarak lanse edilebilir. Betticket giriş  adresiyle birçok oyunun kapısını aralayın!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldiği iddia edilen yıldız golcünün maaş indirimine gitmesi halinde yeni sezonda sarı kırmızılı ekibin formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Hem menajerliğini yapan hem de hayat arkadaşı olan Wanda Nara ile İstanbul’da yaşamaya sıcak bakan Arjantinli oyuncu Avrupa’dan istediği teklifleri alamaması halinde rotasını buraya doğru kaydırabilir. PSG’de istediği şansı bulamayan ve ayrılma isteği olduğunu kulüp ile paylaşan yıldız golcü adına da sarı kırmızılıların ne kadar istekli olduğu biliniyor. Betticket yeni sezonda tüm maçları yüksek oranlarla üyeleriyle buluşturacak.

Önümüzdeki günlerde tekrar görüşecek olan tarafların nihai kararı vermesi ve artık transferi resmiyete dökmesi de sosyal medyanın gündemine oturmuş durumda. Galatasaray taraftarı da şimdiden oyuncunun sosyal medya hesaplarına transfer ile ilgili düşüncelerini aktarıyorlar. Betticket Twitter sayfasından günün maçları ve oynanacak maç oranlarına göz atın!