Fenerbahçe’de Hedef Santrafor

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe’de eksik kalan bölgeler için takviye yapılması kararı da alınmış durumda. Teknik direktör Jorge Jesus’un bizzat istediği isimlerin de bu süre içerisinde gündeme gelmesini normal karşılamak gerekiyor. Betebet ile Fenerbahçe maçlarını canlı izle!

Takımında yer vermek istediği oyuncuların listesiniz yönetime ileten deneyimli teknik adam yaşanacak olan gelişmelerin bir an önce sona ermesini dilediğini açıkça belirtmiş durumda. Sarı lacivertliler için transfer döneminin bundan sonra da bir hayli canlı geçeceği de santrafor adaylarına bakınca net biçimde anlaşılıyor. Betebet giriş adresini günceller ve güvenli girişe her zaman açıktır!

Uzun zamandır görüştüğü isimlerin transferini resmiyete dökme hazırlığında olan İstanbul ekibi için artık geri sayım da başlamış bulunuyor. Hem Sörloth hem Gomez için kulüpleri ve oyuncular için temaslarını hızlandırmaya hazırlanan Fenerbahçe’de bu transferin hafta içinde imza aşamasına da gelmesi sürpriz olmayacaktır. Betebet Twitter adresini kullanarak sitedeki maç oranlarına ve günün maçlarına erişebilirsin!

Adaylar ile Yakın Temas

Kadrosuna katmış olduğu oyuncular ile adeta sil baştan bir takım kuran Fenerbahçe bundan sonraki dönemi de renkli olarak geçireceğe benziyor. Forvet konusunda da farklı adımlar atmaya hazırlanan sarı lacivertliler için bu haftanın resmi imzalar için uygun olduğu da kulislerde konuşulan bilgiler arasında bulunuyor. Listesinde bulunan isimler ile temas halinde olan ve maaş bütçesini de buna yönelik olarak belirlemeye uğran İstanbul ekibi kadrosunu da bu şekilde tamamlamış olacak. Betebet giriş sayfasında canlı TV hizmetine ulaş!

Berisha’dan istediği verimi alamayan Jesus’un da 9 numara takviyesi için aceleci olduğu öne çıkan detaylar arasında yerini almış durumda. Deneyimli teknik adamın oluşturduğu listenin ilk sırasında ise Gomez bulunuyor. Betebet ile yüksek oranlı bahisler oynayarak daha fazla kazanma şansı elde et!

Valencia’nın 10 milyon Euro bonservis talebinde olduğu yıldız golcü için oyuncu tarafında ise bir sorun bulunmuyor. Berisha’dan boşalan santrafor mevkii adına ismi geçenlerden bir tanesinin de deneyimli golü Cavani olduğunu da belirtmiş olalım. Betebet Twitter adresinde sitenin güncel linkine her zaman yer verir!