Et ve Süt Kurumu İçin Kamu Personeli Alımı Yapılacak!

Et ve Süt Kurumu Müdürlüğü kapsamında personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan ilanda tüm detaylara yer verildi. Başvurular 13 haziran 17 haziran tarihleri arasında  yalnızca elektronik ortam üzerinden yapılacak. İşte detaylar…

Et ve Süt Kurumu Müdürlüğü kapsamında çalışmak üzere daimi personel alımı yapılacak. Yalnızca İŞKUR üzerinden alınacak olan başvurular için tüm detaylar belli oldu. Adayların başvuru şartlarına göz gezdirerek başvuruda bulunması öneriliyor.

Kura Tarihi ve Yeri

Erzurum Et ve Süt Kombinası Müdürlüğü.

22 Haziran 2022 tarihinde 14:00  ila 15:00 saatleri arasında kura gerçekleşecektir. Kura çekildikten sonra belirlenecek olan isim listesi tüm adaylarla paylaşılacaktır.

Personel Alımı Yapılacak Çalışma Adresi ve Adayların İkamet Etmesi Gereken Yerler

Çalışma adresi: Ilıca mahallesi E80 karayolu caddesi no:87 25700 Aziziye Erzurum Türkiye.

Adayların ikametgâh bölgeleri; Aşkale, Oltun, İspir, Erzurum Merkez,  çat, Hınıs, Tekman, Köprüköy, Horosan, Karayazı, Narman, Şenkaya, tortum, Karaçoban, Uzundere, Pazaryolu, Pasinler, aziziye, palandöken, Yakutiye. Verilmiş olan bölgelerde adaylar ikametgâh edilebileceklerdir. Adayların belirtilen bölgelerin dışında ikametgâh etmemesi gerekmektedir.

 

Başvuru Tarihi ve İlan Numarası

14 haziran 2022 tarihinde başlayacak olan Et ve Süt Kurumu kamu personeli başvuruları, 17 haziran 2022 tarihinde son bulacak.  Adaylar İŞKUR üzerinden kullanıcı girişlerini sağlayarak 00006849468 numaralı ilan numarasından ön başvurularını gerçekleştirebilirler.