Devlet Hastanesine Daimi Şoför – Memur – Güvenlik – İşçi Alımı Yapılacak!

Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörlüğü kapsamında işçi alımı yapılacağı açıklandı. Ondokuzmayıs Üniversitesi hastanesinde görevlendirilmek üzere daimi personel alımı yapılacağı açıklandı. Toplamda 17 sağlık personeli, memur, işçi ve güvenlik alımı yapılacak. İşte Ondokuzmayıs Üniversitesi Hastanesi için yapılacak olan alımların detayları…

Ondokuzmayıs Üniversitesi’nin Hastanesi’nde daimi bir şekilde çalışmak için güncel personel alımı duyurusu yapıldı. Sözleşmeli personel çalıştırılması ilişkin esaslar ile beraber üniversitenin kadrolu kontenjanında laborant alımı, diğer sağlık personeli yani odyometri alımı, temizlik görevlisi alımı, koruma ve güvenlik görevlisi alımı ve şoför alımı yapılacak.

Hastane Personel Alımı İş Başvuru Belgeleri

Başvuru dilekçesi üniversitenin Resmi web sitesi üzerinden temin edilecektir.

  • Nüfus cüzdanınızın aslı ve fotokopisi iş başvurusu için gereken belgeler arasındadır.
  • 2020 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi
  • Diplomanızın aslı, mezuniyet belgesi ya da fotokopisi
  • Erkek adayların askerlik ile ilgili tüm ilişiğinin kesilmiş olması
  • Bir tane vesikalık fotoğraf ile beraber Ondokuzmayıs Üniversitesi’nin personel daire başkanlığına şahsen giderek başvurmanız gerekmektedir. Son başvuru tarihi 22 Haziran 2022 olarak açıklanmıştır. Başvuru tarihini kaçıran adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Adayların başvuru şartlarını karşılamaları gerekmektedir. Başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle adayların başvuru şartlarını kontrol ettikten sonra başvuru yapmaları önerilir. Daha detaylı bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.