Bim Sodexo Geçiyor Mu?

Yemek kartları uygulaması birçok iş yerinin çalışanlarına sunmuş oldukları kolaylıklardan biridir. İş yerleri elemanlarının öğle yemeği ihtiyacını kolayca çözebilmek adına onlara yemek kartı verir. Her aya belirli bir miktar yüklenen bu kartlar ile alışveriş yapılabilir ve öğle yemeği yenilebilir.

Sodexo kart da bunlardan biridir. Bazı restoranların yanında bazı marketlerde de kullanılabilir. Çalışan ve Sodexo yemek kartına sahip olanlar, hangi restoran ve marketlerde kartlarının geçtiğini merak ediyor. Peki, Bim Sodexo geçiyor mu? Restoran, kafe, pastane vb. yerlerde geçen bu çipli yemek kartı, Bim marketlerde kullanılabilir mi?

Bim Sodexo Geçiyor Mu?

Özel veya kamu da hizmet veren şirketler çalışanları için yemek kartları kullanırlar ve bu kartlara aylık olarak belli bir miktar para yüklerler. Çalışanlar ise bu kartlar ile yemek ihtiyaçlarını görür. Restoran, kafe, pastane vb. yerlerde geçen bu çipli yemek kartı, bazen marketlerde de kullanılır. Özellikle Bim Sodexo geçiyor mu diye merak edilirken, Bim market için Sodexo kullanımı yapılamamaktadır.

Sodexo Kartı Nerelerde Kullanılabilir?

Bim marketleri için kullanılamayan bu kartı restoran, kafe ve pastanelerin yanı sıra Çağrı Market, Happy Center, Biçen Market ve Selam Market’te kullanabilirsiniz. Yemek ihtiyacı için nakit taşımaktan kurtaran bu kart ile öğle yemeği alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bununla beraber alışverişleriniz için de bu marketlerde Sodexo kart kullanımı mümkündür.

Formun Üstü

Formun Altı