Belediye ve Meclise Toplamda 302 Kamu Personeli ve Memur Alımı Yapılacak!

Belediye ve Meclis Başkanlığı kapsamında çalışacak toplamda 302 memur ve personel alımı yapılacağı ilan edildi. Yayınlanmış olan iş ilanına göre memur, VHKİ, tekniker, hizmetli, bulaşıkçı, teknisyen, rehber, aşçı, kamu personeli ve personel alımı gerçekleştirilecek.

Belediye ve TBMM Başkanlığı farklı ilanlar doğrultusunda kamu personeli alımı yapacak. Yayınlanmış olan ilana göre Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Çüngüş Belediye başkanlığında çalışacak personel alımı gerçekleştirilecek.

TBMM bünyesinde daimi çalışmak üzere; 61 Memur, 20 Çay ocakçı 3 Kameraman, 50 Garson, 4 Rehber, 3 Muhabir, 3 Montajcı, 3 Fotoğrafçı, 3 Mühendis, 7 Tekniker, 24 Teknisyen, 2 Usta, 28 Bulaşıkçı,25 Aşçı, 4 Alt Yazıcı ve Garson, 60 Hizmetli olmak üzere toplamda 300 alım yapılacak. Belediye Başkanlığı kapsamında ise 2 VHKİ alımı yapılacak.

Belediye ve Bakanlık Başkanlığı Kamu Personeli Memur Alımı Başvuru Genel Şartları;

Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan KPSS P 94 P3 ve P93 puan türleri doğrultusunda en az 60 puanı almış olmak.

Görevini layıkı ile yapmasının önünde; mani olabilecek herhangi bir sağlık probleminin olmaması gerekmektedir.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz genel şartları karşılayan her aday başvurularını gerçekleştirilecek. Başvurular bakanlığın kendi resmi sayfasından yapılacak. Belediye personeli alımı için yapılacak başvurular ise Çüngüş belediye başkanlığına şahsen gidip yapılacaktır.