Belediye Üniversite Kamu Kurumları Toplamda 145 Kamu Personeli, İşçi Ve Memur Alımı Gerçekleştirilecek!

Kamu personeli alımı, memur alımı ve işçi alımı Belediye kapsamında Üniversite iş ilanlarını yayınladı. Farklı kurumların kapsamında daimi çalışmak üzere toplamda 145 memur alımı için ilan yayınladı. Toplamda 3 farklı kurum personel alım için tüm başvuruları belirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye kurumu kapsamında yeni kontenjanlar sağlanarak 67 zabıta memuru ve düz memur alımı gerçekleştirilecek. Toplamda 67 kişi olmak üzere itfaiye eri ve 6 zabıta memuru alımı yapılacak. Alım ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Alım detayları için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Devlet Üniversitesi Yeni Memur Alım İlanı

Kamu üniversitesi kapsamında çalışacak olan personel alımı gerçekleştirilecek. Yayınlanmış olan ilana göre üniversite; 4 anestezi teknikeri, 7 hemşire, 9 destek personel, 1 anestezi teknisyeni, 2 tekniker, 1 radyoloji teknisyeni,  13 büro memuru alımı unvanlarda personel alımı gerçekleştirecek.

Kadrolu İkamet Şartsız Olan Devlet Düz Memur Alımı Gerçekleşecek

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı kapsamında daimi çalışmak üzere ikamet şartsız olan farklı unvanlarda düz memur alımı gerçekleştirilecek. Yayınlanmış olan düz memur alım ilanları kapsamında Muğla Büyükşehir Başkanlığı kapsamında ilk defa atanma şartı ile 15 memur alımı, 15 tahsildar alımı, 11 zabıta memur alımı ile beraber toplamda 41 devlet düz memur alımı gerçekleştirilecek.