Altın İğne Nedir ve Ne İşe Yarar?

İzmir Altın İğne radyo frekans uygulamaları olarak da bilinen cilt gençleştirme ve güzelleştirme uygulamalarıdır. Yaşlanma ve çevresel faktörlerin neden olduğu cilt deformasyonlarının, yaşlılık lekelerinin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır, cildin daha canlı, parlak ve genç kalmasına yardımcı olur. Altın iğneler seans şeklinde uygulanırken seans sayısı işlemi yapan doktor tarafından cildin durumuna ve muayene edilecek bölgeye göre belirlenir.

Altın İğne Nasıl Yapılır?

Çok uzun süreli cerrahi veya cerrahi müdahale gerektirmemesi, bu tekniğin son yıllarda yaygın olarak kullanılmasının ana nedenlerinden biridir. İzmir altın İğne uygulaması diğer birçok cilt düzeltme ve gençleştirme tekniğine göre çok daha kolay ve acısız bir yöntemdir.

İzmir altın İğne Tedavisi seansının süresi seans şeklinde uygulanır ve işlem yapılacak bölgeye göre değişmekle birlikte genellikle 3045 dakika aralığındadır. İşlem sonrasında hastanın hastaneye yatırılmasına gerek yoktur ve gerekli bilgiler alındıktan sonra hemen taburcu edilir.

Altın İğne Kimlere Uygulanır?

Uygulamadan bir ay sonra hastanın asıl etkisi cilt kalitesinde düzelme, parlaklık, sıkılık ve pürüzsüzlük şeklinde görülür. İzmir altın İğne, gençleşmek isteyen, çizikleri olan, küçük sivilce izleri olan ve cildi gençleştirmek ve sıkılaştırmak isteyen herkes için kullanımı kolaydır.

Burun Dolgusu Estetik Yöntemleri Nelerdir?

Enjeksiyonlar genellikle 5-10 dakika sürer ve klinik ortamda yapılır. İzmir burun dolgusu, 20-30 dakika boyunca uygulanan anestezik krem ​​ve ardından estetik açıdan iyileşme sağlamak için cerrah ve hasta tarafından belirlenen kritik alanlara enjeksiyonlardan oluşur.

Burun Dolgusu Yaş Sınırlaması Var Mı?

Burun ameliyatı için yaş sınırı kızlarda 17, erkeklerde 18'dir. Kıkırdak gelişiminin tamamlandığı yaş grubunda burun dolgusu da yapılır. İzmir burun dolgusu, 18 yaş altı hasta popülasyonundan oldukça talep edilen bir uygulamadır ancak bazı özel durumlar dışında genellikle önerilmemektedir.

Burun Dolgusu Fiyatları

Burun yapısal kusurları ve işlem sayısı gibi faktörler dolgu fiyatını etkiler. İzmir burun dolgusu fiyatı, burun ameliyatı fiyatına göre daha ucuz ve daha uygundur. Aynı zamanda seçilen cerrahın bu alandaki tecrübesi ve istenilen burun özellikleri de fiyatı etkileyen faktörlerdir.

Dudak Dolgusu Neden Yapılır?

Yaşlandıkça cildinizdeki kolajen, elastin dokusu ve hyaluronik asit miktarı azalmaya başlar. Bu kusuru gidermek için kullanılan dudak büyütme işlemi. Hamile kadınlar, iltihaplı cilt rahatsızlıkları olan kişiler ve soğuk labialis hastaları için uygun değildir. Ancak, başkalarına kolayca uygulanabilir. İzmir dudak dolgusu kullanmanın bir diğer nedeni de yaşlanma belirtileri sonucunda da oluşabilen dudak sarkması sorununu ortadan kaldırmaktır.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Uygulamaya başlamadan en az 30 dakika önce dudak bölgesine uyuşturucu krem ​​sürüp tedavinin ağrısız bir şekilde gerçekleşmesini sağlayın. İzmir dudak dolgusu işlemine başlamadan önce yüzün yapısına uygun dudakların şekli belirlenir. Dolgu maddesi çok ince bir iğne kullanılarak enjekte edilir. Kısa sürede biten bu uygulama ağrısız ve kolaydır.

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Dudakların alt veya üst kısmındaki kırmızı bölgeye ya da kontür olarak belirlenen bölgeye uygulanan bir işlemdir. Bu adımdan sonra çeşitli teknikler kullanılarak yapılırsa kısa sürede dudakların hacmi artacak ve dudaklar daha keskin hale gelecektir.

Dudaklarınız istediğiniz gibi olmadığı için estetik veya dolgu işlemi yaptırmak isteyebilirsiniz. Dudaklar ve yüz arasındaki ilişki farklı olabilir. Üst dudağın inceliği ve dudak boyunca yeterli hacmin olmaması da rahatsızlığa neden olabilir.

Bu tatsız şeylerden kurtulmak yerine istediğiniz ya da hayal ettiğiniz dudaklara kavuşarak hayatınızı yaşayabileceksiniz. Dudak büyütme çok yaygın bir işlemdir. Birçok nedeni ve faydaları nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. İzmir dudak dolgusu herkeste dudağın aynı bölgesine uygulanan bir işlem değildir.