Yazılım Geliştiricilere Müjdeli Haber! İŞKUR MEK Yazılım Geliştiricisi Başvuruları Başladı

İŞKUR MEK, İstanbul Kadıköy şubesine personel alımı yapıyor! İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden paylaşmış olduğu ilana göre, İstanbul Kadıköy ofislerine Yazılım geliştiricisi alınacak. Son başvuru tarihinin ise 15 Eylül 2022 olduğu açıklandı. İşte personel alımı ile ilgili tüm detaylar

İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinde yaptığı paylaşıma göre İŞKUR MEK’te çalışmak için yazılım geliştiricisi alımı yapılacak. Paylaşılan ilana göre toplamda 30 personel alınacak. Alım ile ilgili diğer tüm detaylar açıklandı. İşte başvuru tarihleri ve başvuru ile ilgili diğer tüm detaylar…

İŞKUR MEK Yazılım Geliştiricisi Alımı Başvuru Detayları

  • Bilişim teknolojileri alanında en az önilsans ya da lisans mezunu olmak. (Lisans bölümlerinin sayısal bölümünden mezun olanlar da başvurabilir.)
  • Cinsiyet fark etmeksizin 18 – 35 yaş aralığında olması.
  • Emekli olmamak ve hiçbir şekilde emekli şartlarını taşımamak.
  • Kurumda “işsiz” olarak kayıtlı olmak.

Başvuru yapacak olan kişilerin, programa dahil olmaları için hiçbir şekilde BAĞ – KUR, SSK ya da Emekli Sandığı ile ilişiği olmaması gereklidir. Genel sağlık sigortası kapsamında meslek hastalığı ve iş kazası sigortası primi, kurs boyunca kurum tarafından karşılanmaktadır.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvurular 14 Nisan 2022 tarihinde başladı. Başvuru yapmak isteyen kişilerin 15 Eylül 2022 yılına kadar vakitleri bulunuyor. Başvurular, İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden 1134098 kurs numarası ile yapılabilmektedir.