Sağlık Bakanlığı ve Diğer Bakanlıklar Toplamda 3675 Personel Alımı Gerçekleştirecek

Sağlık Bakanlığına ve Diğer Bakanlıklara toplamda 3675 personel alımı gerçekleştirecek. Üç farklı devlet kurumu kapsamında açılan ilanlara adaylar hızlı bir şekilde internet üzerinden başvuru yapabilecek. Sizler için toplamda 3675 personel alımı ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer verdik…

Sağlık Bakanlığı ve diğer Bakanlıklar bünyesine toplamda 3675 memur alımı yapılacak. Üç farklı devlet kurumu kapsamında alım yapılacağı açıklanan iş ilanında tüm detaylara yer verildi.

Kamu Belediyelerine Toplamda 101 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Toplamda iki farklı belediye tarafından yayınlanmış olan ilanda zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuracak adayların en az KPSS’den 55 puan alması şartı getirildi. Adaylar ikamet ettikleri ilde açılan belediye personeli zabıta alımı iş ilanına başvuruda bulunabilecek.

Halkbank Toplamda 150 Personel ve Memur Alımı Gerçekleştirecek

Halkbank tarafından yayınlanmış olan ilanda toplamda 150 memur ve personel alımı yapılacağı duyuruldu. İnternet üzerinden başvurular gerçekleştirilebilecek. Adayların başvuru şartlarını yerine getirmesi zorunlu.

2022 Yılının Sağlık Bakanlığı Yeni Atamaları

Sağlık Bakanlığı 2022 yılı için yeni personel alımı güncel iş ilanlarını yayınladı. Adaylar 11 ila 16 Mayıs 2022 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Başvuruları kaçırmak istemeyen adayların sıkı takipte olması önemli. Yine başvuru yapacak olan adayların başvuru şartlarını yerine getirmesi zorunlu. Başvuru şartlarını yerine getirmeyen adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.