Plaja Giderken Neden Her Zaman Plaj Şemsiyesi Taşımalısınız?

Yaz aylarında insanlar sahile gitmeyi severler. Ancak bazen, kumsal her zaman güneşli ve açık olmayabilir. İşte o zaman yanınızda bir plaj şemsiyesi bulundurmalısınız. Plaj şemsiyeleri gölgeden daha fazlası için kullanılabilir; güneş kremi veya havluluk olarak da kullanılabilirler.

Plaja giderken her zaman yanınızda Teleskopik Şemsiye bulundurmanızın nedenlerinden bazıları şunlardır:

- Güneş ışınlarından gölge sağlar.

- Kıyafetlerinizden ve vücudunuzdan kumu uzak tutar.

- Havluluk olarak kullanılabilir.

İhtiyaçlarınıza Uygun Plaj Şemsiyesini Nasıl Seçersiniz?

Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli farklı plaj şemsiyeleri vardır. Doğru olanı seçmedeki en önemli faktör, ihtiyaçlarınızı ve ne aradığınızı bilmektir.

Doğru plaj şemsiyesi seçerken dikkate alınması gereken bazı faktörler şunlardır:

- Boyut: Plaj şemsiyesinin boyutu önemlidir çünkü ne kadar gölge alacağınızı, ne kadar kolay taşınacağını ve ne kadar dayanacağını belirleyecektir. Boyunuza uygun bir şemsiye ile gitmek en iyisidir. Eğer boyunuz daha kısaysa, daha uzun boylu olduğunuzdan daha küçük boyutlu bir şemsiye sizin için daha iyi olacaktır.

- Şekil: Plaj şemsiyelerinin iki ana şekli vardır - güneş şemsiyeleri ve tenteler. Güneş şemsiyeleri tipik olarak daha geniştir ve daha az kapsama alanı ile daha küçük olma eğiliminde olan ancak şekil olarak daha kompakt olan kanopilerden daha fazla kapsama alanına sahiptir. Kanopiler ayrıca rüzgarlı hava ve yağmurdan daha fazla koruma sağlarken güneş şemsiyeleri sunmuyor