Oioi Hakkında Merak Edilenler

Bebekler doğdukları andan itibaren hassas ve savunmasızdır. Bu sebeple tercih edilen ürünlerde son derece önem taşır. Bebeklerin sağlık ve güvenliğini düşünen, bir anne markası olan OiOi ürünleri gıda sınıfı %100 silikondan üretilmektedir. Gıda sınıfı silikon; camın ham maddesi olan silis kumundan ede edilir. Kısacası bu silikon türüne camın yumuşak hali de diyebiliriz. Son derece değerli olan bu ham madde özellikle bebek ve gıda ile temas eden mutfak ürünlerinde sıklıkla tercih edilmektedir.  Ürün yelpazesine göz atacak olursak;

  • Oioi Emzik
  • Oioi Emzik Tutacağı
  • Oioi Mama Önlüğü
  • Oioi Mama Tabağı
  • Oioi Mama Kaşığı
  • Oioi Bardak
  • Oioi Pipet
  • Oioi Uyku Arkadaşı

Gibi daha birçok ürün yelpazesinde bulunmaktadır. OiOi ürünleriyle daha da yakından tanışmak istiyorsan eğer yazımızı okumaya devam et!

Oioi Ham Hum Set

6 ay ve üzeri bebeklerin özellikle ek gıdaya geçiş döneminde ebeveynlerin ihtiyaç duydukları alıştırma bardaklarındaki tercihleri her zaman önemini korumaktadır. Oioi ham hum set içeriğinde 1 adet bardak 2 adet kapak ve 1 adet pipet bulunmaktadır. Pipet ile uyumlu daire kesimli kapak, su ve diğer sıvı gıdaların tüketimi için uygundur. Yıldız kesimli Kapak bardak kısmına takıldığında mini alıştırma kabına dönüşmektedir. Meyve, sebze ve kuruyemiş gibi katı gıdaların kolayca tüketilmesi için uygun hale getirilmiştir. Evde ve sosyal yaşantıda güveli ve kolay kullanım sağlar.

Oioi Mama Tabağı

Oioi tabak porsiyon özelliği sayesinde bebeklerin beslenmesini daha konforlu hale getirir. Vakumlu tabanı sayesinde masaya kolayca sabitlenir ve yemek yeme esnasında bebeğinizin tabağı kaldırma riskini en aza indirger. 6 ay ve üzeri bebekler için kullanıma uygun olan bu ürün 200°C’ye kadar fırına ve mikrodalgaya girebilir özelliğine sahiptir.

Bebeğiniz için her şeyin en iyisini düşünen Oioi beslenme seti, Oioi kaşık, Oioi diş kaşıyıcı, Oioi kase, gibi tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.