Kızılay KPSS’siz Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Kızılay’dan beklenen müjdeli haber geldi. Kızılay KPSS puan şartı istemeden personel alımı gerçekleştirecek. Yayınlamış olduğu personel alımı ilanında tüm detaylara yer verdi. İşte Kızılay personel alımı ile ilgili detaylar…

Kızılay yayınlamış olduğu iş ilanında KPSS’siz bir şekilde personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Dünya genelinde yaşanan afet, kan bağışı ve benzeri yardım durumlarında yardımlaşma kuruluşu Kızılay; alım ile ilgili tüm detayları açıkladı.

Kızılay Personel Alımı İle İlgili Tüm Detaylar

Kızılay yayınlamış olduğu iş ilanı listesinde toplamda 14 farklı unvana sahip personel alımı yapacağı dile getirdi. Kuruluş stajyer, göğüs hastalıkları uzmanı, göz hastalıkları uzmanı, bilgi teknolojileri teknikeri gibi birçok farklı departmanda personel alımı gerçekleştirecek.

Başvuru Şartları

  • Çalışacağa işe engel olacak herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması,
  • Seyahat etme engelinin bulunmaması,
  • Erkek adayların herhangi bir askerlik probleminin bulunmaması,
  • Ekip çalışma ruhuna uygun.

Toplamda 14 farklı unvanda personel alımı gerçekleştirecek Kızılay, personel alım tarihi olarak en geç 30 nisanı belirledi. Farklı unvanların başvuru tarihleri ise unvanlarına göre değişim göstermektedir. Bu nedenle başvuru yapacak olduğunuz unvanın başvuru detaylarına bakmanız daha iyi olacaktır.

Kızılay personel alımı için herhangi bir KPSS puan şartı koşmadı. İşe alımda dikkat edilecek en önemli unsur ise yetkin olma durumu. Başvurular yalnızca elektronik ortamdan yapılacak olup, Kızılay kariyer resmi sitesinden başvuru yapılmalıdır.