Hardline Whey 3 Matrix Nedir?

Sağlıklı bir yaşam için yapılan spor ile birlikte kas dokusunun güçlenmesi ,doğal beslenme vücut geliştirmek için yapılan spor yeterli olup olmadığını uzman hekim veya diyetisyen tavsiyesi olmaksızın pek çok sağlık problemlerine yol açabilir.

Bu yüzden spor yapan kişilerin protein bakımından doğal zengin gıdalarla beslenmesi önerilir. Bunun yanında doğala yakın formülüyle uzman hekim diyetisyenlerin gözleminden geçerli not almış önerilen kretain protein bakımından zenginleştirilmiş Hardline Why 3 Matrix nedir sorusuna yanıt olacak makalemiz sizler için bu ürünün kalitesinin fırsatını ele aldık.

Hardline whey 3 matrix Protein Tozu

3MATRİX adı olan ihtiyaçlarınızı ve kas dokunuzu güçlendirmesinde tam katkı sağlayacak içeriğinde 3 farklı Whey proteininden gelmektedir. Hardline whey 3 matrix nedir Hidrolize, İzole ve Konstre Whey Proteinidir. Düşük ısıda mikro filtre işlemlerinden geçmiş, yüksek standarlı whey protein konsantresi, whey protein izolatı ve peptid formdaki whey protein hidrolizatı ile formüle edilmiş özel bir üründür.

İlave şeker içermemektedir. İçeriğindeki Protein Oranı; Protein:35.300, Glutamin:5000mg, Bcaa:7900mg, Kreatin:3000mg, Enerji verici zengin amino asit ve kreatin takviyeli protein tozudur. Enerjinize enerji katacak nitelikteki içeriklere sahip bir üründür. Kullanıcıların kas gelişiminde tercih ettiği ürün.

Hardline Whey 3 Matrix Kullanım Şekli

Spor yaparken gelişim için faydalı katkısı bulunmakta olan protein tozunun kimler kullanabilir? Nasıl kullanılır kısaca sizler için özetledik. Hardline whey 3 Matrix: Böbrek yetmezliği ve karaciğer yetmezliği olanlar kullanmamalıdır. Hamileler için uygun değildir. 14 yaş altı çocuklar için kullanımı ölümcül sonuç yaşanabilir.

Çocuklarınız erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz. 3Matrix adı üstünde içeriğinde bulundurduğu 3 farklı proteininden gelmektedir. Hidrolize, Izole ve Whey Konsantre proteini içeren 3Matrix antreman öncesi ve sonrası için kullanımı uygun bir üründür.