Güncel hayatımızda karşı karşıya kaldığımız sorunların birçoğunu internet üzerinden yaptığımız aramalar ile çözüme kavuşturuyoruz.

Peki güncel haber sitesi nedir? Çok basitçe söylersen güncel konularda güncel bilgi veren bilgi amaçlı sitelerdir. Bazı siteler güncel olaylar hakkında bilgilendirme yaparken bazıları ise güncel konularda yayın yaparlar.

Bazen sağlık, bazen ekonomi bazen ise güncel teknolojik olaylar ile ilgili aklımıza takılan, merak ettiğimiz yada yaşadığımız soruna bağlı olarak çözüm yolunu bulmak isteriz.

İşte bu noktada internet üzerinden arama motorlarını kullanarak yaptığımız sorularda binlerce web sitesi ve haber sitesi karşımıza çıkıyor. Hangi siteye güvenmeliyiz hangisine güvenmemeliyiz. Hangi sitede yer alan bilgiler doğru hangisi yanlış? Bu soruların cevabını bulmak için ise gerçekten uzman olmalısınız. Aksi taktirde girmiş olduğunuz sitede ki bilgiler yanlış ise uyguladığınızda sağlığınızdan yada paranızdan olabilirsiniz. Sadece bununla da kalmıyor girdiğiniz sitede tıklayacağınız bir link bağlantı kullandığınız cihazınıza kötü amaçlı yazılım, kimlik avı yazılımı gibi yazılımların yerleşmesine sebep olabilir. Siz Güncel haber ararken birileri sizin güncel bilgilerinizi çalmak isteyebilir.

Böyle bir durumda da dolandırıcıların hedefi oluruz ve bilgilerimiz başkalarının eline geçebilir. Bilgilerimizin başkaları tarafından kötü amaçla kullanılması çok can sıkıcı ve mağduriyet oluşturucu bir durumdur.

Peki ne yapmalıyız? Öncelikle arama sonuçlarından karşımıza sitenin ismini mutlaka kontrol etmeli, bilindik güvenilir sitelerden değil ise asla siteye giriş yapmamalıyız. İkinci olarak gireceğiniz sitenin SSL sertifikasının olup olmadığına baklalıyız.

İşin özünde arama sonuçlarında karşınıza çıkan gerek blog, gerek web siteleri gerekse haber siteleri hiç fark etmez güvenli güvensiz ayrımı bakmaksızın hiçbirinde kişisel verilerimizi paylaşmaları site dışına çıkan linklere tıklamamalı ve kullandığımız cihazımıza program indirmemeliyiz.

Sizler için güncel konularda bilgiler sunan ve güncel aramalarınıza cevap veren www.haberxr.com sitesi artık güvenli ve uzman bilgileri dışında yorum yapmaksızın sizlere doğru haber ve bilgiyi ulaştırmak amacındadır.

Spam haber kesinlikle yapmayan haber sitemizde günlük yaklaşık 5 ila 10 sağlık, teknoloji, spor, yaşam ve ekonomi gibi kategorilerde bilgileri sizler ile paylaşıyoruz.

Sizlerden gelen görüş ve öneriler doğrultusunda konu içeriklerimizi her geçen gün arttırmayı planlamaktayız. Güncel Haber anlayışımızı güncel konu olarak belirliyor. Günlük Yaşanan asayiş haberleri yerine sizlere günlük lazım olabilecek özellikle sağlık haberlerinde bilgilendirme yapıyoruz.

Sizleri güncel haberler yayınladığımız HaberXR sitemize davet ediyoruz. Bizleri hem sitemizden hemde sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz. Kalın sağlıcakla....