Grup sağlık sigortası; günümüzde şirket çalışanları ya da sivil toplum kuruluşları gibi birçok şirket tarafından tercih edilen özel sağlık sigortası çeşitlerinden biridir. En az 20 kişinin katılımı ile oluşan grup sağlık sigortası sayesinde iş yerleri istedikleri teminat ve limit kapsamlarını belirleyerek çalışanlarına sigorta güvencesi sunabilir. Aynı zamanda işveren tarafından ek prim ödenmesi ile çalışanların eşleri ve çocukları da aynı sigorta türünden faydalanabilir.

Grup Sağlık Sigortasının Avantajları Nelerdir?

Grup sağlık sigortası, hem çalışanların hem de işverenlerin sağlık masraflarını güvence altına alarak birçok avantaj sağlar. İşletmeler sağlık sigortasının bütçelerine uygun paketleri seçerek kendilerine özel bir sağlık planı oluşturabilirler. Eğer siz de şirket sahibiyseniz ve çalışanlarınızın sağlık sigortası yaptıracaksanız aşağıda belirtilen grup sağlık sigortası avantajlarını göz önünde bulundurabilir ve https://www.tamamlayicisaglik.com/ adresini ziyaret ederek sunulan teklifleri değerlendirebilirsiniz.

  • Hızlı Başvuru İmkanı: Grup sağlık sigortası sayesinde ayrı ayrı sağlık sigortası için başvuru yapmanıza gerek kalmadan hızlı bir şekilde poliçe sahibi olabilirsiniz. Tüm çalışanlarınızı tek bir poliçe altında güvende tutabilirsiniz.
  • Grup Sağlık Sigortasının Kapsamını İhtiyaçlarınıza göre Belirleyebilirsiniz: Grup sağlık sigortasına ne kadar bütçe ayırabileceğinizi planlayarak ihtiyaçlarınıza göre seçimler yapabilirsiniz.
  • Grup Sağlık Sigortası Yaptırarak Çalışanların İş Yerine Bağlılığını Arttırabilirsiniz: İşverenlerin sağladığı haklar sonucunda mevcut işinden ayrılmış olan hem de iş arayan kişiler için oldukça dikkat çekici unsurlardır. Çalışanlarınıza grup sağlık sigortası yaptırdığınız zaman kendilerini güvende hissetmelerini sağlayarak uzun vadede mutlu olmalarına yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda çalışanlarınızın iş yerine bağlılıklarını arttırarak buna bağlı olarak performanslarında iyileşme gözlemleyebilirsiniz.
  • Kapsamlı Sağlık Hizmeti Sunar: Eğer çalışanlarınızın bireysel sağlık sigortası mevcutsa sağlık hizmeti olarak kurumsal grup sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Bu sayede çalışanlarınızın sağlık sigortasından daha kapsamlı bir şekilde yararlanmalarına yardımcı olabilirsiniz.