Fethiye Polisevi 15 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek! Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak

Muğla Fethiye Polisevi’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. Toplamda 15 kamu işçi alımı gerçekleştirileceği yayınlanan ilan ile paylaşıldı. Başvurular  22 – 26 Nisan 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek. İşte personel alımı ile ilgili tüm detaylar…

Polisevi Kamu İşçi Alımı Başvuru Detayları

İŞKUR yayınlamış olduğu ilan ile  Muğla Fethiye’de ki Polisevi İşletmeciliğine 15 personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İlanın detaylarına göre ilkokul, ortaokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olan adayların hepsi eğer başvuru şartlarını karşılıyorsa işe başvurabilir. Başvuruda bulunmak için herhangi bir KPSS şartı aranmıyor.

Yalnızca elektronik ortam üzerinden başvurular kabul edilecektir. Başvurular aşağıda sizinle paylaşacak olduğumuz iş ilan numaraları ile İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

Aşçı Yardımcısı Alımı

İŞKUR üzerinden bu kadro için açılan kontenjan sayısı 3’tür. Adaylar 00006736656 numaralı iş ilan numarası ile başvurularını elektronik ortam üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Servis Komisi Alımı

İŞKUR üzerinden bu kadro için açılan kontenjan sayısı 10’dur. Adaylar 00006736759 numaralı iş ilanı numarası ile başvurularını elektronik ortam üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Mutfak Görevlisi Alımı

İŞKUR üzerinden bu kadro için açılan kontenjan sayısı 2’dir. Adaylar 00006736718

 numaralı iş ilanı numarası ile başvurularını elektronik ortam üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Sözleşmeli olan personellerin haftalık olarak çalışma süreleri 45 saat olarak planlanacaktır. Çalışma saatleri vardiyalı sistem kapsamında belirlenecektir. Alınacak olan personellere verilecek maaş asgari ücrettir. Çalışma için ikamet şartı aranmaktadır.