Epilasyon Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mersin Lazer Epilasyon sayesinde vücudunuzdaki istenmeyen tüylerden daha kısa süre içerisinde ve sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Lazer teknolojisi ile uygulanan lazer epilasyon yöntemi sayesinde ağrısız bir şekilde vücudunuzdaki tüylerden kalıcı olarak kurtulmanız mümkündür.

Lazer epilasyon yöntemi hem güvenilir hem de kesin sonuç veren uygulamalardan biridir. Lazer ışınının cilde gönderilmesi ile kıl kökünün ışını emmesi sağlanmaktadır. Işın hızlı bir şekilde kıl köküne etki ederek kökün tahrip olmasını ve dökülmesini sağlar.

Mersin lazer epilasyon sayesinde cildin üst ve alt tabaklarına kesinlikle zarar verilmemektedir. Sadece direkt olarak kıl kökleri hedef alınmaktadır. Işınlardan dolayı ısınarak zayıflayan kıl kökleri dökülür.

Mersin lazer epilasyon hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca lazer epilasyon yöntemi sadece göz dışındaki vücudun kalan her yerine de uygulanabilmektedir.

Özellikle bacak, bikini bölgesi, kollar ve koltuk altı bölgesi için sıklıkla tercih edilmektedir. Lazer epilasyon sadece kılların tekrar çıkmaması açısından avantajlı değildir. Ayrıca vücutta batık ve kıl dönmesi gibi sorunların da oluşmasının önüne geçebilmektedir.

Lazer Epilasyon Fiyatları Mersin

Lazer epilasyon fiyatları Mersin kliniği ile görüşerek işlem yaptırmak istediğiniz bölgenize göre fiyat teklifi alabilirsiniz. Paket halinde veya sizin istediğiniz bölgelere uygun şekilde fiyat verilmektedir.

İlk olarak lazer epilasyon için ön görüşme yapılmaktadır. Bu seansta ise kıl kökleri incelenmektedir. Eğer kişini kıl kökleri lazer için uygun değil ise işlem yapılmamaktadır. Ayrıca kıl kökleri incelenerek olası sonuçlar ile ilgili de değerlendirmeler hastaya iletilmektedir.

Eğer hasta düzenli olarak ilaç kullanıyor veya cilt tipi lazer epilasyon için uygun değilse doktor tarafından gerekli önlemler alındıktan sonra işlem yapılmaktadır.

Lazer epilasyon öncesinde doktor cilt için herhangi bir zarar olmaması için hem cildi hem de kıl köklerini test etmektedir.

Mersin lazer epilasyon hastanın uygun şartları taşıması neticesinde ilk seans günü belirlenerek randevu oluşturulur.

Lazer epilasyon sonuçlarının başarılı olması kişinin cilt rengine ve aynı zamanda kıl rengi ve kıl yapısına göre farklılık gösterebilmektedir. Ayrıca sonuçların başarılı olması için cihaz seçimi de oldukça önemlidir.  Detaylı bilgiye bu sayfadan ulaşabilirsiniz: https://www.aysegulguney.com.tr/