Belediye ve Bankalar Toplamda 553 Personel Ve Elaman Alımı Yapacak!

Belediyeler ve Bankalar tarafından işsiz insanların istihdamını sağlamak için toplamda 553 personel ve elaman alımı yapılacak. Sizler için haberimizde personel / eleman alımlarının hangi tarihlerde yapılacağına ve diğer tüm detaylara verdik.

Bankalar ve Belediyeler tarafından toplamda 553 personel ve elaman alımı yapılacağı açıklandı. Peki toplamda 553 eleman hangi pozisyonlara alınacak? İşte detaylar…

Belediye İşçi Alımı Duyurusu

Mersin Belediyesi’ne İŞKUR tarafından 2 farklı unvana sahip toplamda 205 memur alınacağı açıklandı. En az ilkokul mezunu olan adayların başvurabileceği pozisyonlar; 25 Cankurtaran ve 180 plaj görevlisi olarak belirlendi. Tempolu ve yoğun bir şekilde çalışabilecek, ekip çalışma ruhuna uygun, ilgili pozisyonlarda deneyim sahibi olan, iletişim gücü yüksek, yenilikçi ve üretken adaylara öncelik verilecek.

Adaylar 06 – 31 mayıs 2022 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Bankalar Memur Alımı Duyurusu

Bankalara toplamda 328 personel alınacağı açıklandı. Bankalara alınacak personellerin unvanlar ise şu şekilde; 3 garson, 2 kantinci, 8 mutfak birim şefi, 10 aşçı, 6 çamaşırhane görevlisi, 18 bulaşıkçı, 3 çevre temizlik görevlisi, 5 bahçıvan, 6 aşçı yardımcısı, 4 cankurtaran, 12 garson birim sorumlusu, 7 resepsiyonst, 50 garson, 3 şoför, 8 komi personeli, 2 valiz taşıma personeli, 1 diyetisyen personeli, 13 kat görevlisi, 5 animatör, 1 marangoz alımı yapılacak.