Esenyurt Belediyesi’nin sürdürülebilir bir kent bilinci için çalışmalar yürüten Esenyurt Kent Konseyi ile gerçekleştirdiği programda 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaların sunumunu yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Umuyorum beraberce Esenyurt’u hak ettiği seviyeye getireceğiz” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kentte sürdürülebilir bir yaşam bilincinin oluşması, dayanışmanın sağlanması ve hak hukuk anlayışının korunması için ilçe genelinde çeşitli çalışmalar yürüten Esenyurt Kent Konseyi ile kahvaltı programında buluştu. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltının ardından Başkan Bozkurt’un yapacağı sunum öncesinde Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya açılış konuşması gerçekleştirdi. İlçede yürüttükleri ortak çalışmalara özveriyle devam edeceklerini belirten Kaya, verdiği desteklerden dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür etti. Konuşma sonrasında yaptığı sunumla nasıl bir belediye devraldığını anlatan Bozkurt, kurumsal yapı konusunda getirdikleri düzenlemeler ve 4 yıllık görev süresinde eğitim, istihdam, kültür, sanat, spor gibi alanlarda ilçeye kattığı yenilikler hakkında tek tek bilgi verdi.

Kent Konseyi üyelerine ilçe genelindeki çalışmaları ortak bir şekilde sürdürmelerinin önemini belirten Başkan Bozkurt, “Kişisel bir beklentimiz olmadan ülkemizin ve kentimizin güvenliği için hepimiz çok çalışıyoruz. Umuyorum Esenyurt’u hak ettiği seviyeye beraberce getireceğiz” diye konuştu.

Soru cevap şeklinde devam eden programa Başkan Bozkurt’un yanı sıra Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri ve çok sayıda kent konseyi üyesi katıldı.

“Kişisel bir beklentimiz olmadan çok çalışıyoruz”

Esenyurt’a hizmet için ortaklaşa çalıştığı herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasına başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bizim planlarımız ve projelerimiz var. Eğer bize bu yetkiyi verirseniz biz kentimizi çok iyi yerlere getireceğiz. Bizim sizin güveninizi ve inancınızı zedelememek adına bir hesap verme zorunluluğumuz var. Kişisel bir beklentimiz olmadan ülkemizin ve kentimizin güvenliği için hepimiz çok çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte yürütme kurulu, kent konseyi, sivil toplum kuruluşları ve Esenyurt’un diğer katmanlarıyla Esenyurt’u hak ettiği seviyeye beraberce getireceğiz diye umut ediyorum” dedi.